• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Sifir org almak istiyorum yardim edin lutfen...

Cevap: Sifir org almak istiyorum yardim edin lutfen...

2000 TL diyorsan ve cihazı taşıma olayı fazla olmayacaksa pa1x tavsiye ederim. Çünkü cihaz gerçekten çok ağır. Piyasada fiyatları biraz daha yüksektir ama acele etmezsen dediğin fiyatlara düşüyor. ÖrneÄ£in ben emo board lu cihazı 2000 TL ninde baya altına aldım, tek kusuru ekranda küçük bir lekesi olmasıydı. Pcden harddiske bir kablo ile çok kolay bir şekilde set veya data atabilirsin. Özellik ve sound olarak s650 falan yanından bile geçemez. Bunuda bir düşün.

dande tr al kardeşim ben onu hep unutttum salim arkadaşımın da dediği gibi dante bütün ihtiyacını karşılar ..

yanlış bilmiyorsam dante de ses yüklemesi yapılmıyor
arkadaş ses yüklenebilen bol macunlu bi org istemiş ama verdiği fiyat aralığında da öyle bi org yok
volkan hocamın da dediği gibi ağırlığını dert etmezsen senin istediğin özellikleri karşılayacak
senin fiyat aralığına yakın olan cihaz korg pa 1x

yanlış bilmiyorsam dante de ses yüklemesi yapılmıyor
arkadaş ses yüklenebilen bol macunlu bi org istemiş ama verdiği fiyat aralığında da öyle bi org yok
volkan hocamın da dediği gibi ağırlığını dert etmezsen senin istediğin özellikleri karşılayacak
senin fiyat aralığına yakın olan cihaz korg pa 1x

usb de ojusun demiş ama pa 1x usb okumuyor :)

Ewet usb okumuyor 1x
Ama diğer aletlere göre setleri çok çok iyidir

set bir yere kadar...

ben şöyle düşünülsün isterim.

Pa1x denilen alet evet heybetli güzel şaaşalı ve zamanının en baba cihazıdır. Hatta şunu da söyleyebilirim Korg, hala pa1x gibi bir cihaz yapabilmiş değil. 2x , 3x, 4x bu ülkede çok şişirilse de o kalite yok.

Konuyu başlatan zaten amatör olduğunu söylüyor. Pa1x gibi bir aletin hakkından gelmek için, müzik yapmayı mı? yoksa klavyeyi kullanmayı mı öğrensin. Ses yükleyip silmek ile uğraşacağı vakitle oturup müzik çalışırsa kendini kısa sürede geliştirir ve daha üst modellere gözünü kırpmadan sıçrayabilir.

Diğer bir konu cihazın yaşının ve teknolojisinin eski oluşu.

Cihaz yaşlı, temizini bulması biraz zor. Bulmuşken de boardlı bulması lazım ki, set sütlü uğraşmasın ki bi de set işine girerse dillere destan bir hal alır bir önceki paragrafımda yazdığım zaman kaybıyla uğraşır.

Valla benim için hangi aleti aldığının bi önemi yok çünkü hiç birinin sahibi ben değilim
Ben arkadaşın alette aradığı özelliklere yakın olabilecek tavsiyede bulunuyorum gerisi kendine kalmış
İster 3x alsın isterse e40 alsın