- Enst.
- Pa 80 - Elektro Bağlama - Ney-Keman
Ya arkadaşalr geçen sezon İstanbul'dan bir üç kağıtçıdan sis makinası aldık.bu üç kağıtçının ismini de tam olarak vereyim sizde takılmayın adi herife "gökhan tayfun okur t.c. no:27508981280" vatandaş bu...Vatan haini insanlar...Neyse mevzu bu vatandaş sis makinası ve ışık sistemi sattı bana ve sis makinasını denemek için fişe taktığında tam olarak performans göstermiyordu ve eskişehir'e geri dönüş biletlerinin saati gelmekte idi...Vatandaş bu performans düşüklüğünün sis makinasının ağzındaki duman çıkış deliklerinin kireç bağladığı gereçkçesini ve ince tel ile deliklerin açılabileceğini söylemiş...Neden söylemiş diyorum malzemeleri almak için kardeşimi göndermiştim...Götürün malzemelerde problem olursa ben burdayım demiş ve neyse malzemeler geldi...Işık sisteminde problem yok ama maalesef sis makinasını tamamen temizlememize rağmen çalışmadı ve istanbul'u aradığımızda pompayı göndermemizi söyledi ona göre yenisini gönderecekti...İyi niyet ya gönderdik pompayı birdaha adam telefonları da açmadı...Arıyorum mesaj yazıyorum eski pompayı gönder diyorum yok ona da gelmiyor...Bu şekilde bir şerefsizlik yapacağını bilseydik hiç bu işe girmezdik...Neyse bana American DJ Fogstorm 1200 HD yada herhangi bir sis makinası pompası lazım arkadaşlar...Mümkünse üzerinde rezistansa bağlanan rekoruda lazım...Temin edebilecek birileri varmıdır...Saygılarımla
Dediğim gibi şu isme dikkat internet üzerinden sakın alışveriş ticaret vs yapmayın...Tam bir üç kağıtçı
"gökhan tayfun okur t.c. no:27508981280"
Dediğim gibi şu isme dikkat internet üzerinden sakın alışveriş ticaret vs yapmayın...Tam bir üç kağıtçı
"gökhan tayfun okur t.c. no:27508981280"