• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Site sakinlerine..anlam veremedim

Cevap: Site sakinlerine..anlam veremedim

2005 ten beri buraya üyeyim.Seviyeli samimi yardımsever çizgimden hiç taviz vermedim,elimden geldiğince kendi bildiklerimi paylaşma gayreti içinde oldum ama öyle sanıyorum ki artık ben bu formata fazlayım herhalde yada gereksiz.İlkokul çocukları gibi kimsenin teşekürüne takdirine ilgisine ihtiyacım asla olamaz tabi ama hayretle bir şeyi gözlemledim;
en son 4 gün önce canlı bir video paylaştım(http://www.trakyamuzik.net/serbest-konular/33402-bir-turku-dinleyelim.html) binlerce üyesi olan siteden bir tek tepki gelmedi
müzikse müzik emekse emek üstelik bir öğrencinin eğitimle geldiği noktanın sergilenişi,yapay hiç bir şey yok tamamen samimi doğal bir kayıt.Üstelik halk müziği,üstelik canlı performans.....
neyse herkes kendi yoluna....

değerli hocam bende yıllardır piyasada bağlamacıyım geçen sene bırakma kararı aldım vede piyasadan ayrıldım neler neler gördüm neler neler duydum bizler müzisyen olarak bişeyler yaptığımız zaman anında ilgi vede tepki bekliyoruz acaba güzel oldumu nasıl felan diye yıllarca müzin üst seviyelerinde yaşadığım bölgede elle gösterilir ta aylar öncesinden düğün randevuları alırdım gezmediğim yer kalmadı ama şimdi o eski halimden eser yok şimdi size tavsiyem işinizi vede mesleğinizin hakkını vererek en iyi şekilde yapın gerisi zaten gelecektir şurada yapılan çalışmaya 10 bin teşekkür 300 bin yorum gelse ne olurki ben yıllardır bu sitedeyim bir sürü paylaşım yaptım okadar yardımcı oldum millete orada kaldı bitti gitti ilerisi yok kendinizi alıştırmaya bakın sizi çok çok iyi anlıyorum saygılar.