değerli arkadaşlarım,abilerim dünden beri siteye yeni girdim.zafer hocamın uyarısıyla bir kaç şeyin farkına geçte olsa vardım.ben bu zamana kadar sitede devamlı pozitif şeyler paylaşma yoluna gittim ve müzik adına sizlerle güzel şeyler paylaşabiliyorsam bana ne mutlu.ama son günlerde artan şehit haberlerinin ve devlet elitlerinin sarfettiği sözler üzerine bir kaç konu açıldı,bende o konulara mesaj yazarak fikrimi belirtmek istedim.mesajları yazdıktan sonra kullandığım bazı kelimelerin hatalı olduğunu anladım ama internete de dünden beri yeni girince şimdide zafer hocamın uyarısıyla bu konuyu açma gereksinimi duydum.insan bazen hiddetlendimi heleki vatan için birileri canını veriyorken böyle konular açılması bende dahil çoğu kimseyi alevlendiriyor.buda bazen mesajlarımda yanlış kelimeler kullanmama neden oluyor.haklısınız bende geçte olsa farkına vardım ama sizlerden özürdiliyorum.mesajlarımda ters düştüğüm abilerimden kardeşlerimden de haklarını helal etmesini istiyorum.aslında bu vatan hepimizin hepimiz milletin ülkenin iyiliğini istiyoruz.umarım birdaha siyaset ile ilgili konular açılmaz.nede olsa söylediklerimize yazdıklarımıza bazen engel olamıyoruz,hatam için tekrar affola,saygılar...