• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

siteden bir konu hakkında özürdilerim...

Cevap: siteden bir konu hakkında özürdilerim...

iyide benim anlamadığım şey şu ...tamam biz normal üyeler neyse nede ...o kilitlenen konuda madem o derece bir kuralsızlık olmuşta.... peki o konuya yazan medoratörlerde vardı orda ....onlar bu kuralları bilmiyormuydu ??

hocam dün gece ben bu konu için cok şey yazdım, başka konu acdım mevcuT konu kilitlenince ama sonunda şunu anladım, burda siyaset yapılmaz!
hem site için hemde bizim ruh saglıgımız için :)

hocam dün gece ben bu konu için cok şey yazdım, başka konu acdım mevcuT konu kilitlenince ama sonunda şunu anladım, burda siyaset yapılmaz!
hem site için hemde bizim ruh saglıgımız için :)

valla haklısın kardeşim.:mad:

...............................................................

Moderatör tarafında düzenlendi:

gökhancığım biraz sakin olalım lütfen bu konuyu ben açtım kötü hatırlanmak istemem canım kardeşim fazla uzatmayalım yoksa yine tartışma konusu olabilir,saygılar...

zira sitemizde siyaset ile ilgili farkında olmayaraktan bende dahil bazı hatalı kelimeler sarfedebiliyoruz.buda siteyi ve moderatörlerimizi zaman zaman sıkıntıya düşürebiliyor(maddi+manevi) yani bir yaptırıma müeyyideye neden olabiliyoruz.onun için sizleri bu konuda biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum,saygılar...

Salimcim set ne zaman cıkıyor yaw a2000 geceçez sizleri bekliyoruz :)

Keske tüm insanlarımız hatalarından dolayı özür dilemesini bilse toplum mükemmel ötesi olur size yakısır sık bir cevapla konusyu duzelmıssın sızı tebrik edıyor sevgi saygıyla kal kardesim bayramında kutlu olsun :)

olgun davranışından dolayı teşekkürler mehmet sana yakışanı yaptın,bu tavrınla kendini bir daha kanıtladın tebrikler,

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri