sonunda g-600

alingirikk

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Pa900
arkadaşlar sonunda e-70den kurtulup g-600 aldım hayallerim gerçek oldu. nice paylaşımlarla birlikteliğimizi koruycam... saygılar

Cevap: sonunda g-600

ii yapmışsın.alet temizse işini rahatlıkla görür.2 sefer aldım sattım.hala 3.yü düşünmüyorum desem yalan olur.saygılar..

abi yemin ediyorum o kadar borcun içinde gittim bu aleti kaçırmadım çünki memlekette 2 tane g600 var başkada yok bide düzgün bi set bulabilsem çok güzel olcak elektro bağlama sesini hiçbiyerde bulamadım

kardeş bende bir ses seti var banada geçen ritim arşivimde denk geldi çok güçlü, hemde hepsi RE - Sİ komalı, hiç ses koma ayarıyla uğraşmama gerek bile kalmadı,
eski ses setimi format sonucu kaybetmiş ve çok üzülmüştüm geçen gün arşivimde şimdiki ses setimi buldum çok dehşet güçlü sesleri var.

bağlama , zurna, saz, saxafon gibi gereken hepsi,

bulup paylaşrım

g600 agir ama guzel alet neden borca girdin g600 ler cok pahalı degil :)

ben size bulabilirseniz özkan ve erdal setleri tavsiye ederim.bağlamaları çok ii.bunun yanında babaveli sette gayet güzel..

arkadaşlar değerli yorumlarnız için teşekkür ederim benim arkadaşım askerde piyanistti ve g600 kullanıydu sabahtan aklama kadar başka bişeyle uğraşamadıkları için 4 adet orgla ritim ses yazıyolarmış bana setlerini 15 adet disketle birlikte verdi on numara a'dan z'ye her türlü ritimi baştan yapmışlar elektro bağlama klarnet zurna kemence gibi birçok sesi orjinal şekilde oluşturmuşlar en kısa süreede sizlerle paylaşcam...g600 cüler bence piyasadaki dandirik ritimlerle uğraşmayalım sizde elinizi biraz açın derim saygılar...

Valla arkadasim ben efedersin kicimi yirttim g 600 icin alali 1 sene oluyo kucuk bir agriza yapti midem bulandi ve braz sogukluk geldi agrizasida tempoyu yukseltemiyorm upper tusuna bastigim zaman 8/10 tane isiklari yanip yanip sonuyo flan herhalde kisa devre var saticam korg sevmezdim ama bi tane pa 800 almayi dusunuyom ve ya gw 8 hepinize saygilarimla