şook fiyata or700 v1--1600 tl--

• Konbuyu başlatan hkmuzik
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 34
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: şook fiyata or700 v1--1600 tl--

Hayırlı satışlarınız olsun. Fiyatı oldukça makul. Kesinlikle fiyatını fazlasıyla hak eden bir klavyedir. Alacak arkadaşımızada şimdiden hayırlı olsun.

teşekürler.....

1600 e hala satamadın mı usta :S

Hayırlı satışlar. Kolay gelsin.

hala satamadım bak sen şu işe tüh vah vah halime.. Belkide hayırlı birini bekliyordur emircim HAYIRLI..

.
Aslında Emir kardeşimizin haala satılmadımı derken şaşkınlığı fiyatını oldukça aşağıya çekmenize rağmen satılmamış olmasınadır. Böyle bir klavyeyi böyle bir fiyata nasıl farketmiyorlar diye.
Bu durum biraz da düğün piyasasının durgun olması ve nakit sıkıntısından kaynaklanıyordur.
Ve ayrıca yamaha klavye kullanan arkadaşlar korg, roland, ketron serilerinide yakından takip ediyor ancak yamaha kullanmayan Yamaha OR700TR V1 klavyenin nasıl olduğunu bilmediklerinden talepde az oluyor.
Hiç önemli değil geç olsun HAYIRLISI olsun.

.
Aslında Emir kardeşimizin haala satılmadımı derken şaşkınlığı fiyatını oldukça aşağıya çekmenize rağmen satılmamış olmasınadır. Böyle bir klavyeyi böyle bir fiyata nasıl farketmiyorlar diye.
Bu durum biraz da düğün piyasasının durgun olması ve nakit sıkıntısından kaynaklanıyordur.
Ve ayrıca yamaha klavye kullanan arkadaşlar korg, roland, ketron serilerinide yakından takip ediyor ancak yamaha kullanmayan Yamaha OR700TR V1 klavyenin nasıl olduğunu bilmediklerinden talepde az oluyor.
Hiç önemli değil geç olsun HAYIRLISI olsun.

durumu çok güzel izah etmişsiniz yamaha bambaşka bir klavye kullanmayan bilemez....

1250 nakitim var.cevap evet olursa özelıme mesaj atın..been elımdekı ımkana gore yınede teklıf vermek ıstedm kımse kurus yazmamıs somnucta ımkan bu,pazarlık degıl..psxsrlık olsa bıle sunnettır hayıflamanıza gerek yok..

Ben hayırlı birisini arıyorum , 1250 fiyat verdiğine göre pek hayırlı olduğun söylenemez..:)

ialn günceldir sadece çok temiz psr 9000 ile takas olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...