şook fiyata or700 v1--1600 tl--

• Konbuyu başlatan hkmuzik
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 34
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: şook fiyata or700 v1--1600 tl--

hayırlı satışlar üstad...

hayırlı satışlar...bu arada bu kadar orgu nerden buluyorsun?

hala satamadım bak sen şu işe tüh vah vah halime.. Belkide hayırlı birini bekliyordur emircim HAYIRLI..

yanlış anlama usta :S ben bu fiyata vermene rağmen satamadığına şaşırdığım için yazdım o mesajı, yanlış anlaşılma olmasın

ok emircim.. ilan günceldir..arkadaşlar şehir dışı aleti göndermediğim için satmıyorum gelip elden alınması tercihimdir...

Moderatör tarafında düzenlendi:

güncel ilan...

güncel ilannnn

hocam öldürmüşsünüz iyice piyasayı beee.yani tmm alet sizin istediğiniz fiyata satarsınız ama yamaha or700 bunu haketmiyo.gerçektende içimden diyom bir daha yamahamı illaallah.artık uzak olsun benden.kalın sağlıcakla.alıyonuz aletleri ondan sonra ucuz satıyonus.ne biliyim emeklerinize yazık deyim. hayırlı satışlar olsun.

hani ucuzda alan varmı

şunu anlıyorumki icabinda ilerde satıp başka bir alet almak için yamaha alınmaz.
ama bir kere alayım tam alayım derkende yamahadan başka alet alınmaz.

hocam yamaha kaliteli org cıkarıyo,,,bozulmaz kolay kolay ama,,,,benım düşüncem,,,sag sol ptcbender olmaması,,,diyolarkı işte sag sol ptcbender taklıyo takılıyoda bırde kasanın orjınallıgı gıdıyo satarken sorun olur,,,v2 yı bır daha denedım arastırdım sesler rtmler bu sefer cok güzel geldı kulagıma,,,pa 55 alacaktım karar degıstırdım pa 80 alıcam yıne,,,ama or 700 kafamı kurcaalayıp duruyo,cok kararsız kaldım,,,or 700 sağlam alet,,,ama satarken para etmıyo neden bende anlamadım,,,döküntü pa 80 2400 den asagı alamıyoruz bulamıyoruz sıfır gıbı or 700 para etmıyo,,,hafıza sesler rtmler gayette güzel,,,ilk önce v1 denemıstım hosuma gıtmemıstı v2 gercekten guzel olmus,,,alacam ama işte goruyosunuz 1600 e sattı adam,,,para etmıyo,,,pa 80 alıcam ama masraflı oluyo ne olacagı bellı olmuyo,,,ptccbender elınde kalacak al sana 100 150 mılyon masraf,,,saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...