- Enst.
- KORG PA4X - YAMAHA A5000
Cevap: Şubat 2015 - Ömer Narin Ritim Paketi Yayında !!!
Öncelikle övgüleriniz için teşekkürler bir kaç kez ritim yazmayı denedim fakat başarılı olamadım çünkü ritim yazma işi gerçekten çok başka birşey .
Hıışşşşşttttt ! kartal_123, bir dürteyim dedim. Hemen hemen herkesçe beğenilen, bence de çok takdir görmüş demoların sitede mevcut. Birde ritim yazmaya soyunsan ha ! ne dersin? Apayrı bir konu olduğunun farkındayım. Becerine güvenerek bunun da altından kalkarsın diye düşünmekteyim. Roland sitesinde ritim paylaşan arkadaşların emeği gerçekten takdire şayan. Ama onlarıda sık boğaz etmemek lazım değil mi? Bu ısmarlama işine benzemez. Bırakınız, nerde İLHAM gelirse onlar zaten gönüllü olarak paylaşmak taraftarıdır. Sen dilekte bulunacağın yerde niye kendince bir şeyler katmıyorsun? Aslında fevkaladesin, unutma. Yeni bir şeyde olsa. Bir yerde kızım sana söylüyorum gelinim sen işit misali (Tüm istidatlı üyeleredir lafım). Bundan sonra onca demo yerine (Buda nispeten şart tabiki) az da olsa ritim örnekleri sunsanız fenamı olur? Güzel kardeşlerim. Kalınız sağlıcakla...............
Öncelikle övgüleriniz için teşekkürler bir kaç kez ritim yazmayı denedim fakat başarılı olamadım çünkü ritim yazma işi gerçekten çok başka birşey .