• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

subbas kabin...

musyshen

Özel Üye
Vip Üye
Enst.
yamaha A2000, Korg pa3x pro, bağlama
slm arkadaşlar. ben açık havada kullanmak için subbas kabin yapmak istiyorum. bunun için rcf lf18n401 1200-2400w subbas kullanmayı düşünüyorum. fakat nasıl bi kabin kullansam bilemedim. bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
şimdiden teşekkür ediyorum.
saygılarımla...

lefcamusic.com bass kabin türlerini görebilirsin en azından fikir açısından.

teşekkürler. peki bu kabinlerin rcf lf18n401 e uyacağından eminmisiniz. yani performans açısından hangisi daha ii demek istiyorum.
saygılarımla...

siz kasayı kendinizmi yapacaksınız ? hazır alacaksanız verdiğim site ile irtibata geçin
ismim timur benim gönderdiğimi ve isteğinize uygun bir kabin söylemesini yada yapmasını rica edebilirsiniz.

hazır yada kendi yapımım farketmez amacım bahsettiğim subbastan en iyi performansı alabilmek...
site ile irtibata geçip fikir lmak en dorusu olacak herhalde.
teşekkürler...

sitede bulamassan telefo numaralarını burdan veriyorum
çözüm elektronik (212)243 36 39 - 243 74 54 Murat bey.

ok yardımların için teşekkürler...

evet admin in dediği gibi çözüm elektronik Murat Mısır lka görüş sana her türlü yardımı yapar.ister kasa istersen de hoparlor konusubda.zaten kasaları kendileri imal ediyor.bu konuda oldukça iyiler.
. sitesi bir gez istersen

teşekkürler arkadaşlar siteyi gezdim. bi düşünecem.

arkadaşım lefca on numara

başlık tada dediğim gibi ben hem elektronik tamiri hem satışınla ugrasıyorum elemanlarım var düğünlere giden onlara bütün tesisatı lefcadan aldığım kabinlerle yaptım tasınması ve kullanılması ömrü en uzun kabinler diyebilirim dışı boyalı subbas kabinlerim var üstünede 2 adet b&c tbx100 koydum ses müthiş onların yanıda 2 adet kule yaptırdım onlarda cok iyi içlerinde üniversal 750 w döküm kolonlar ve 300 w tweeterları var sesi dinletmek isterdim herkes hayran iş potnsiyelimiz arttı çünkü ses cok iyi bence murat arkadasıma Bleda KARAGÖREN'e yaptıgın kolon kabinleri nasıl dersen seni bilgilendirir. Saygılarım la KARAGÖREN Elektronik

teşekkürler bledax siteyi gezdim bir model buldum muhtemelen onlardan kullanıcam.

Arkadaşlar bunlarda kolonların fotosu

SDC10980k.JPG Arkadaşlar sesi bu kolonlarla dinlemekten beşka havada görürsünüz

Ekli dosyalar

• SDC10980k.JPG
    SDC10980k.JPG
    140.8 KB · Görüntüleme: 188
Cevap: subbas kabin...

elimde 2 adet subbas kabın kasası mevcut cok uyguna vericem 538 456 51 65bçkenece

Cevap: subbas kabin...

slm kardeş ben esenyurta oturuyorum arkadaşım var burda kolonn yapan yapacaksan su kontrası tercihim canlı görmek istersen g.bakablrsin

Geri