• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Şükür kavuşturana

Cevap: Şükür kavuşturana

hayırlı olsun,ucuz atlattık...

Ch.

merhaba arkadaşlar.. Dedğiniz gibi şükür.. Veri kaybımız 0 Fakat acil olarak yeni bir sunucuya geçmemiz gerekecek..

iyi forumlar hepinize..

yokluğu ciddi anlamda belli etti.. Rabbim tekrar ayırmasın .. Çöl de su bulmuş gibi sevindim....

valla gercekten alismisiz siteye bilgisayarin karsisina oturdugum zaman ilk once trakyamuzigi aciyorum ilk basta site acilmiyo diye bilgisayari kircaktim sonra baska bilgisayarla denedim anladimki sorun var.bu arada baska sitelerde dolastim amma yerini dolduramadim insaallah birdaha boyle birsey yasamayiz herkeze iyi forumlar.

bu arada adminimizede gecmis olsun.

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuu, efsane geri döndü ))

Benim için de bağımlılık yapmış meğer.2005 ten beri bu siteye üyeyim müzik ve ketron,pa800 adına pek çok şeyi bu sitede öğrendim.bu ortamı sağlayan,ayakta tutan,değerli paylaşımları ile katkı sağlayan herkese çok çok teşekürler.

yav son bir hafta kabus gibiydi..bir daha Allah esirgesin başka siteler neydi öyle ya buz gibi bi ortam hiç bişey yok hep aynı muhabbetler burası aile ortamı olmuşta bizim haberimiz yokmuş.. :)

Siz ve sizler kadar duyarlı tüm değerli arkadaşlara yürekten sonsuz teşekkürler. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı ve devamlılığı olan bir sunucuya bağlanırız. Sonsuz sevgilerimle,