sx plus4 elektro ve yaylı

PİYANİST ŞANTÖR

Paylaşımcı
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yok
sx3ooo ve xd9 plus4 elektro ve gündem yaylılar

Ekli dosyalar

• 01 - sx kader utansın - .mp3
    1.5 MB · Görünümler: 441
Cevap: sx plus4 elektro ve yaylı

okan09okan09

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bende düşünüyorum plus4,benim ketron hala normal plus falan yüklemedim,diğer plus kullanan arkadaşların yorumlarınabakarak yükleme gereği duymadım ama plus 4 deki edizurna on numara artı sanki drumslar daha tok ve canlı gibi,acaba sx3000 olmasından kaynaklanabilirmi ?sound güzel, bide ritm sıkıntısı çekermiyiz acaba ?teşekkürler.

xd9 plus4 kullanıyorum drumslar tok ve canlıdır sx3000 den farkı yok

piyanist dostum demo için teşekkür hakketten çok sağlam bir bağlama ve yaylı ritim desen mütiş bakalım benim xd9 gelsinde bende bir deneme yapıp koyayım buraya şimdi bişi dicem ama kimse yanlış anlamasın ben gw8 düşünüyordum biliyorsunuz ama yok abi yok bağlama işi gw8 de ne yaparsanız yapın fıs benim görüşüm v1 bağlaması bile gw8 den çok ama çok iyi polimik olmasın ama kulağı olan herkes bana hak verir gw 8 tam bir batı aleti bizim müziğe pek gitmicek belli oldu görünen köy kılavuz istemez saygılarımla.....

piyanist dostum demo için teşekkür hakketten çok sağlam bir bağlama ve yaylı ritim desen mütiş bakalım benim xd9 gelsinde bende bir deneme yapıp koyayım buraya şimdi bişi dicem ama kimse yanlış anlamasın ben gw8 düşünüyordum biliyorsunuz ama yok abi yok bağlama işi gw8 de ne yaparsanız yapın fıs benim görüşüm v1 bağlaması bile gw8 den çok ama çok iyi polimik olmasın ama kulağı olan herkes bana hak verir gw 8 tam bir batı aleti bizim müziğe pek gitmicek belli oldu görünen köy kılavuz istemez saygılarımla.....

buradan şu iyi şu kötyü diye yazıyoruz ama insanlar alıp görmeden neyin ne olduğunu anlamıyorlar bizde işi öğrenene kadar epey bir alet değiştirdik belli bir seviyeye geldik buradan aslında bu tip org kıyaslamalarını özelden yazmak lazım ortalığa yazınca tabi herkez malını kötülemek istemez bu yanlış sonuçlara varıyor bazen diyorum kendi kendime sanane herkez ne alırsa alsın sen kendi işine bak bana ne faydası var ama yinede duramıyoruz söylemeden çoğu zaman bu arada xd9 ile sx3000 arasında bazı farklar var ama plus4 set ikisindede aynı

tabiki amacımız klavyeleri kötülemek değil dostum ama belli başlı deneyimlerimizide aktarmamız lazım ki alacak olan arkadaşlar önce fikir sahibi olup ondan sonra deneyip karar versinler ben bile ilk ws1 le başlamıştım ondan sonra yetmedi yorumlara göre org ları denedim aldım sattım şuana kadar v1 den memnundum işte birde xd 9 çok araştırdım ondanda baya menun olacak kanısındayım yani sürekli paramızın yettiği ölçüde nelerden daha iyi doyarız daha iyi memnun oluruz onara bakıyoruz yorumlar hakketen çok önemli keşke olsada bizde 5000 liralık 8000 liralık aletler kullana bilsem ama güç bu durum bu elimizden geldiğince daha iyi klavyeler kullanmaya çalışıyoruz zaten topu topu 3 ay para kazanıyoz oda eh işte şükür diğelim akarı b... :D kurtarmıyor inanın aletlerin parasını çıkaramıyoz işte böle bişi herkes gönlüne içine sineni kullansın yoksa alet kötülemek ne haddimize hepsini - si + sı var herkese bol kazançlar dilerim... saygılarımla...

elektro bağlama gayet hoş solo arabesk tarzında süper iş yapar hele bide transpoze ayar olursa mükemmmel olur...

piyanist dostum demo için teşekkür hakketten çok sağlam bir bağlama ve yaylı ritim desen mütiş bakalım benim xd9 gelsinde bende bir deneme yapıp koyayım buraya şimdi bişi dicem ama kimse yanlış anlamasın ben gw8 düşünüyordum biliyorsunuz ama yok abi yok bağlama işi gw8 de ne yaparsanız yapın fıs benim görüşüm v1 bağlaması bile gw8 den çok ama çok iyi polimik olmasın ama kulağı olan herkes bana hak verir gw 8 tam bir batı aleti bizim müziğe pek gitmicek belli oldu görünen köy kılavuz istemez saygılarımla.....[/QUOTE

DEĞERLİ ARKADAŞIM HER CİHAZIN KENDİNE GÖRE EKSİ veya ARTI YÖNLERİ VARDIR O YÜZDEN HİÇ BİR ZAMAN KULLANMADIĞIMIZ VE DENEDİMEDİĞİMİZ KILAVYE HAKKINDA YORUM YAPMAK DOĞRU OLMAZ AYRICA GW 8 OLDUKÇA TÜRK MÜZİĞİ YAPMAK İÇİN GEREKEN SESLER VE RİTMLER MEVCUTTUR. BENCE HERŞEYİ KILAVYEDEN BEKLEMEMEK FİKRİNDEYİN BİRAZDA BİZLER BİRŞEYLER KATMAMIZ GEREKİR UNUTMA HAZIRA DAĞ DAYANMAZ HİÇ BİR KILAVYE ZATEN TÜRKLER İÇİN YAPILMAMIŞTIR VE YAPILMIYORDA BUNLARI YAPAN BİZLERİZ YANİ TÜRKLER ÇOK DEĞERLİ ÜSTADLAR BİRÇOK ÇALIŞMALAR YAPARAK BİZİM KENDİ ENSTÜRMANLARIMIZI VE RİTİMLERİMİZİ KULLANICILARA SUNMUŞTUR. YANİ UZUN LAFIN KISASI ÖNEMLİ OLAN BİRŞEYLER ÜRETEBİLMEK.SAYGILARLA..

Moderatör tarafında düzenlendi:

sinan dostum son yazdıklarımı okumamışın nedemek istediğimi yazıyor orda yanlış anlaşılmalara meğil vermeyelim saygılar....

şu tokluğa bak korg serisinde bulamayacağınız tokluk :) bencede neden söylüyoruz ki bırakın millet kullansın öğrensin biz çok zarar ettik ketron bi başka