Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Bende düşünüyorum plus4,benim ketron hala normal plus falan yüklemedim,diğer plus kullanan arkadaşların yorumlarınabakarak yükleme gereği duymadım ama plus 4 deki edizurna on numara artı sanki drumslar daha tok ve canlı gibi,acaba sx3000 olmasından kaynaklanabilirmi ?sound güzel, bide ritm sıkıntısı çekermiyiz acaba ?teşekkürler.
piyanist dostum demo için teşekkür hakketten çok sağlam bir bağlama ve yaylı ritim desen mütiş bakalım benim xd9 gelsinde bende bir deneme yapıp koyayım buraya şimdi bişi dicem ama kimse yanlış anlamasın ben gw8 düşünüyordum biliyorsunuz ama yok abi yok bağlama işi gw8 de ne yaparsanız yapın fıs benim görüşüm v1 bağlaması bile gw8 den çok ama çok iyi polimik olmasın ama kulağı olan herkes bana hak verir gw 8 tam bir batı aleti bizim müziğe pek gitmicek belli oldu görünen köy kılavuz istemez saygılarımla.....
piyanist dostum demo için teşekkür hakketten çok sağlam bir bağlama ve yaylı ritim desen mütiş bakalım benim xd9 gelsinde bende bir deneme yapıp koyayım buraya şimdi bişi dicem ama kimse yanlış anlamasın ben gw8 düşünüyordum biliyorsunuz ama yok abi yok bağlama işi gw8 de ne yaparsanız yapın fıs benim görüşüm v1 bağlaması bile gw8 den çok ama çok iyi polimik olmasın ama kulağı olan herkes bana hak verir gw 8 tam bir batı aleti bizim müziğe pek gitmicek belli oldu görünen köy kılavuz istemez saygılarımla.....[/QUOTE
DEĞERLİ ARKADAŞIM HER CİHAZIN KENDİNE GÖRE EKSİ veya ARTI YÖNLERİ VARDIR O YÜZDEN HİÇ BİR ZAMAN KULLANMADIĞIMIZ VE DENEDİMEDİĞİMİZ KILAVYE HAKKINDA YORUM YAPMAK DOĞRU OLMAZ AYRICA GW 8 OLDUKÇA TÜRK MÜZİĞİ YAPMAK İÇİN GEREKEN SESLER VE RİTMLER MEVCUTTUR. BENCE HERŞEYİ KILAVYEDEN BEKLEMEMEK FİKRİNDEYİN BİRAZDA BİZLER BİRŞEYLER KATMAMIZ GEREKİR UNUTMA HAZIRA DAĞ DAYANMAZ HİÇ BİR KILAVYE ZATEN TÜRKLER İÇİN YAPILMAMIŞTIR VE YAPILMIYORDA BUNLARI YAPAN BİZLERİZ YANİ TÜRKLER ÇOK DEĞERLİ ÜSTADLAR BİRÇOK ÇALIŞMALAR YAPARAK BİZİM KENDİ ENSTÜRMANLARIMIZI VE RİTİMLERİMİZİ KULLANICILARA SUNMUŞTUR. YANİ UZUN LAFIN KISASI ÖNEMLİ OLAN BİRŞEYLER ÜRETEBİLMEK.SAYGILARLA..