sx3000 mi pa80 mi?

technodex

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA4X
Merhaba Arkadaşlar 2 klavye arasında kaldım, Düğünlere falan gitmiyorum evde hobi amaçlı çalıyorum bazen eşe dosta eğlence gittiğimiz oluyor fakat nadir.
sitede sx3000 için pek nevale göremedim ama demolarına, videolarına baktım gercekten çok sıcak tonları var.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Cevap: sx3000 mi pa80 mi?

pa 80 dn şaşma derim

ben de pa80,pax1 ve sx3000 arasında tercih yapmayı düşünüyorum.pa80 kullanım kolaylığı ve bol miktarda nevalesi olduğundan ibre biraz pa80 i gösteriyor şu anda.kullanıcağımı bilebilsem x1 ile sx3000 arasında tercih yapacaktım.gene de herşeyi zaman gösterecek.temiz pa80 kalmadı.aynı g-600 gibi.temiz diye satılanların resimlerini yakından incelediğimde birçok kullanım hatası hemen belli oluyor.kimi kasayı komple değiştiriyor içi hoşaf vaziyette olmasına rağmen sıfır ayarında diye satılıyor.çok dikkat etmek lazım.istanbul tarafından almayı tercih ediyorum.dtl den ekspertiz raporu almadan eski alet almaya tövbe ettim.malına güvenen bu şartları kabulederse ikinciel pa80 düşünüyorum.ancak şu ara fiatlar uçuk.saygılar.....

pa 80 süper bi klavye,,rtmleriyle sesleriyle herşeyiyle,,pa 800 e geçen birçok arkadaş pa 80 geri döndü,,pa 800 arızalarından dolayı v.s

sx3000 de kaliteli cihaz,,sesleri özellikle süper ama pa 80 göre rtm olarak zayıf,,
pa 80 sx 3000 den özelikle phaser efekti,kullanım kolaylığı,rtmlerin güzelliği,sampler yükleme özelliği nevalesinin bol olması,ve efekt olarak çok üstün,,bunlarda önemli özellikler,,

temizini bulmak çok zor değil,,çok temiz pa 80 ler var,,

pa 80 tavsiye ederim

Kardeş sx3000 den şaşma derim. Hatta xd9 bile pa80 den daha kaliteli. Sitede eklediğimiz xd9 plus demosu var dinle kaliteyi fark edersin. Ketrondaki seslerin doğallığını kesinlikle korg serilerinde bulamazsın. Ritime gelince macit abi de yaklaşık 2000 tane ritim var ritim konusunda skıntı yaşamazsın. Nk set de çıkyor yeni güncel 500 ritim şuan yapım aşamasında.

x1 xd9 sx3000 tavsiyemdir pa80 nevalesi bol oyuncak diyebilirim nevale derken ritim sıkıntısı çekmezsinizki zor bulunabilecek tüm ritimler mevcut şek olsun 6/8 çeşitleri yk halayları ensar ve tc ritimleri çok hoşuma gidiyor birazda editleme yapılınca pa80 den daha net doğal ve gerçekçi oluyor

x1 xd9 sx3000 tavsiyemdir pa80 nevalesi bol oyuncak diyebilirim nevale derken ritim sıkıntısı çekmezsinizki zor bulunabilecek tüm ritimler mevcut şek olsun 6/8 çeşitleri yk halayları ensar ve tc ritimleri çok hoşuma gidiyor birazda editleme yapılınca pa80 den daha net doğal ve gerçekçi oluyor

ikiside güzel org zevklere ve ihtiyaca göre seçim değişir canlı görüp değerlendirmek en doğrusudur ben her ikisinide kullandım bana sorarsanız sx3000 diyorum.
profesyonel özellikleri sx3000 nin daha fazla en büyük artıyı drum kit zenginliği ve kalitesiyle ve tabiki kasanın metal ve klavyenin yarı ağırlıklı olması çok önemli
ritim konusunda hiçbir sıkıntı yok ayrıca user drum kit yapılabiliyor ve istediğiniz orgun ritimlerini konvert edip okutabilirsiniz sesler zaten çok iyi en önemlisi sound çok iyi
bu orgu kullananların çok olması bana hiçbir şey kazandırmaz

SX 3000 Tabiki pa80 çıplak sesi başka cihazdaki sesi başka hem malzeme kalitesi olarakta SX 3000 Korgların soundu çok kötü ve Cross dan başka birşey duymuyorsun !diyebilirim.Korg yaygınlaşmış ne hikmetse vardır sebepleri ama deneyimli bir kulak SX 3000 le Herhangi bir korg un mukayesesini bile yapamaz bence tabi ki selamlar...

Değerli yorunlar için hepinize tek tek teşekkür ederim, sanırım kararım sx3000 den yana olacak, ritim konusunda da çok sıkıntı cekmem diye düşünüyorum, Kendim de yazabilirim. Tekrar teşekkürler. yorumlarınızı bekliyorum