sx3000 mi pa80 mi?

Cevap: sx3000 mi pa80 mi?

dostum benim önerim SX3000 olacaktır. 2006 yılında pa80 aldım 6 ay sonra sattım xd9 aldım çok memnundum ama maddi sıkıntıdan dolayı sattım 4 sene org almadım maddi durumu düzelttim ve 7 nisan 2012 de sıfır SX3000 aldım şunu söyleyeyim pa 80 le sx3000 kısyaslanmaz bile. SX3000'ni usb li aldım anlatılan zorluklar çokta önemli değil yanlış bilgilere itibar etme derim. Bence tek eksiği nevalesinin az olmasıdır. bunun dışında orgta bir eksik yok aksine kalite var.

Sayın MABİ,

Bende sx3000 i çok merak ediyorum - geçenlerde yamaha a1000 tr mi sattım- evde amatör kullanıyorum- düğün vs. sahne işim yok - türk ritm ve sesleri yanında BATI tarzı da
çalmayı seviyorum- sorum şudur: sx 3000 üzerinde kaç tane batı ritmi var? Batı ritmleri nasıl ? ROCK- POP- 8 /16 BEAT - RHUMBA- vs??

Ritm listesi varmıdır?

Saygılar

sx3000 pa80 den sağlam olabilir...sample olayına gelince ketrona dışardan sample atılmıyor yani bildiğiniz kısır alet....bi aralar bende sx3000 i merak ediyordum ben şahsen test ettim bildiğin xd9 aynı sadece kasa değişik sesler aynı herşey tam anlamıyla aynı bu söylediğim ketronu kötülemek maksadıyla değildir ben kendi deneyimlerimi aktarıyorum sİzlere bu arada ketron serisi 2 n ci bir klavye oalrak uygundur ama ritim olarak berbat ötesi saygılar

sakın ketron metron almayın pa80 eniyi org bence herkez pa80 almalı:)

zaten son fiatlara bakarsanız pa80 ketrona göre uçmuş gitmiş.burdan aradaki fark belli oluyor.eskidikçe değeri artıyor mübareğin. he he he......

zaten son fiatlara bakarsanız pa80 ketrona göre uçmuş gitmiş.burdan aradaki fark belli oluyor.eskidikçe değeri artıyor mübareğin. he he he......
aynen öyle pa80 in bulabildiğiniz en hurdasını alın daha iyi para eder satarken yıllanmış şarap gibi mübarek

doğrusun üstad özelikle eskileri daha pahalı......(burda gülme sembolü koymak lazım ama bilemedim)