sx3000 mi pa80 mi?

Cevap: sx3000 mi pa80 mi?

sx3000 daha yakışıklı:)

Her ikisini de alma gw8 al her ortamda çal gitsin.v2 ile yapılan yeniliklerden sonra bu orga daha ne yenilikler eklenecek.

Öneri için Teşekkürler,
Fakat GW8 Katagorisi biraz daha farklı, sx3000 yanında daha amatör kalıyor.
Yinede teşk.

sx3000 xd9 olar

bencede sx3000 şu teknolojide alınacak uygun ve süper klavyedir siz alın diye demiyorum zevk sizin ama pa80 demode oldu 800 ler arıza koleksiyonu audya5 desen pahalı bu paraya alınabilecek en mantıklı klavye sx3000 yada vega

Peki ritim için ram takılıyormuş Fiyatı nedir bilen varmı?
Yorumlar için ayrıca teşekür.

bu tür kıyaslama sorularını böyle sormayın bence arkadaşalr herkez sana doğru cevabı vermiye cektir kötü alet yoktur bence kendiniz karar verir ketroncular ketronu korg cular korg u savunur:)

Cevap veren bir çok kişi hem korg hemde ketron kullanmış kişiler, Bende yamaha, korg kullandım ketron hiç kullanmadım baya araştırdım, sx3000 demoları video ları dinledim bu yorumlardan sonra gönlüm sx3000 e doğru gidiyor, Cihaz bir kere çok sağlam altyapılar ve ritimlerde güzele benziyor. sx3000 kullanan kişilerin tek sıkıntısı nevale gibi gözüküyor. kim nederse desin pa80 yıllardır düğüncülerin 1 numaralı aleti oldu. nevalesi her cihazdan fazla. benim için çok birşey farketmiyecek diye düşünüyorum, İyi ritimler yazabilirim. pa80 ninde temizini bulmak artık çok zor gibi gözüküyor.

Cevap veren bir çok kişi hem korg hemde ketron kullanmış kişiler, Bende yamaha, korg kullandım ketron hiç kullanmadım baya araştırdım, sx3000 demoları video ları dinledim bu yorumlardan sonra gönlüm sx3000 e doğru gidiyor, Cihaz bir kere çok sağlam altyapılar ve ritimlerde güzele benziyor. sx3000 kullanan kişilerin tek sıkıntısı nevale gibi gözüküyor. kim nederse desin pa80 yıllardır düğüncülerin 1 numaralı aleti oldu. nevalesi her cihazdan fazla. benim için çok birşey farketmiyecek diye düşünüyorum, İyi ritimler yazabilirim. pa80 ninde temizini bulmak artık çok zor gibi gözüküyor.

bence de pa80nin temizini bulmak zor sx3000 al hem yeni teknoloji kafan rahat eder korglar zaman la dökülüyo cebine yazık

her iki aleti de kullanmış biri olarak kıesinlikle sx 3000 öneririm.....

kıyaslamak bile çok yersiz çünkü teknoloji farkı, üretim yılı, kasa farkı, sağlamlık,ses işlemcisi.pitch bender,
klavye vs her açıdan sx 3000 çok daha önde......

bide abuk sabuk flashkartlara para vermezsin.... :D