• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Sx3000 yeni saund hakkında!

Goxel_22

Özel Üye
Enst.
Ketron sx3000
Ketron sx3000 in yeni soundlarını yükleyen arkadaşlar var mı?Varsa sesler ve ritimler hakkında bilgi alma veya demo dinleme imkanımız var mı?

ben de merak ediyorum aslında

pek bir bilgim yok çok fazla demo da görmedim

yeni set on numara arkadaslar xd9 plus 4 demolarını dinleyin aynı sesler sx3000 dede war ve daha fazlası.

Merakla bekliyoruz..insallah en kısa zaman da dileğimiz yerine gelir...

Dikkat ediyorum da ketron sx3000 alan 1 ay bile tutmadan hemen elinden çıkarmaya çalışıo..Neden kimse beğenmio anlamıyorum.Oysa ki bomba gibi bir alet..:)

Cünkü satanlar ayarlamayı bilmiyordur.
Azıcık cözseler aleti umarım satmazlardı.
Belkide üstündeki ritimleri begenmiyorlardır.
O zamanda kendileri yazması lazım :)ben solo seslerini begeniyorum.
Ritimlerde biraz ayar canlılık istiyor.

Cünkü satanlar ayarlamayı bilmiyordur.
Azıcık cözseler aleti umarım satmazlardı.
Belkide üstündeki ritimleri begenmiyorlardır.
O zamanda kendileri yazması lazım :)ben solo seslerini begeniyorum.
Ritimlerde biraz ayar canlılık istiyor.

Bende aleti ilk aldığımda psikolojik bunalım girdim üstündeki ritimler beşpara etmezdi.sonra yavaş yavaş ayarı yakaladık,Allah razı olsun.Yoksa düğünlerde mort :D

bakın arkadaşlar değil ketronla düğün,çok daha başka işleri rahatlıkla yaparsınız...herşey elinizde..ben ketronu neredeyse 7 yıl kullandım...her türlü permonmansını bilirim...yeterki siz üstesinden gelin... ketron aletini üretenlerin bir suçu var...o da teknoloji ve yerel milletin isteklerine kulak tıkaması..derler ya*kız güzel ama bahtı güzel olsun*..ketronu ifade eden güzel bir söz.....

Peki abi bu sx3000 e xd9 setleri yüklenirmi ondaki darbukaların daha iyi oldugunu söylüyorlar.

yüklenmez umutçum...hepsi ayrı..x9 16 mg.sx3000 32mg...aslında 3000 de daha iyidir dabrukalr.çünkü sx3000,e daha iyi kitler koydular....

Ya ben xd9 dinledim gercekten ritimleri iyiydi. ama sx3000 in demolarını dinledigimde o hazzı duyamadım. o yüzden sordum.

umutcum.ritmi yazan kişi ile alakalı...diyorum ya daha iyisi var..bir ara x9 da çok dabruka kullanıldığı içinde bizler şikayet ediyoduk...birde plus 2 de lop dabruka vardı.eğer onu dinlediysen...istersen sert tonlarda dabrukalı ritim yazarsın..

ritimlerde eq, pan gibi olaylar varmı.

Ya ben xd9 dinledim gercekten ritimleri iyiydi. ama sx3000 in demolarını dinledigimde o hazzı duyamadım. o yüzden sordum

Bu alet öyle bişey ki,anlatılmaz yaşanır bence.Xd9 un darbukalarını bende çok beğeniyorum ama çok kaba kalıyo diğerlerinin yanında.sx3000 in darbukaları daha naif :D Uzman abinin dediği de doğrudur tuşlarda lokum gibi :D

Bu alet öyle bişey ki,anlatılmaz yaşanır bence.Xd9 un darbukalarını bende çok beğeniyorum ama çok kaba kalıyo diğerlerinin yanında.sx3000 in darbukaları daha naif :D Uzman abinin dediği de doğrudur tuşlarda lokum gibi :D

anlamak için tatmak lazım eskiden ben de sıcak bakmıyordum ta ki alana kadar :D

Geri