hayırlı uğurlu olsun orgunuz..benimde listemde olan bir alet...bende ketron ailesine katıldım.
selamlar herkese![]()
Cünkü satanlar ayarlamayı bilmiyordur.
Azıcık cözseler aleti umarım satmazlardı.
Belkide üstündeki ritimleri begenmiyorlardır.
O zamanda kendileri yazması lazımben solo seslerini begeniyorum.
Ritimlerde biraz ayar canlılık istiyor.
bakın arkadaşlar değil ketronla düğün,çok daha başka işleri rahatlıkla yaparsınız...herşey elinizde..ben ketronu neredeyse 7 yıl kullandım...her türlü permonmansını bilirim...yeterki siz üstesinden gelin... ketron aletini üretenlerin bir suçu var...o da teknoloji ve yerel milletin isteklerine kulak tıkaması..derler ya*kız güzel ama bahtı güzel olsun*..ketronu ifade eden güzel bir söz.....
yüklenmez umutçum...hepsi ayrı..x9 16 mg.sx3000 32mg...aslında 3000 de daha iyidir dabrukalr.çünkü sx3000,e daha iyi kitler koydular....
umutcum.ritmi yazan kişi ile alakalı...diyorum ya daha iyisi var..bir ara x9 da çok dabruka kullanıldığı içinde bizler şikayet ediyoduk...birde plus 2 de lop dabruka vardı.eğer onu dinlediysen...istersen sert tonlarda dabrukalı ritim yazarsın..
ritimlerde pan var.ama eq yok....
Ya ben xd9 dinledim gercekten ritimleri iyiydi. ama sx3000 in demolarını dinledigimde o hazzı duyamadım. o yüzden sordum
Bu alet öyle bişey ki,anlatılmaz yaşanır bence.Xd9 un darbukalarını bende çok beğeniyorum ama çok kaba kalıyo diğerlerinin yanında.sx3000 in darbukaları daha naifUzman abinin dediği de doğrudur tuşlarda lokum gibi
![]()