- Enst.
- KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
arkadaşlar beni uzun süredir tanıyorsunuz zaten, atl_92 nickimle buralardayım 4-5 senedir 2008 de a300tr ile başladım bu işe şu zamana kadar a300tr ile yola devam ettim( ara ara korg,roland,gem,yamaha filan kullandım ama arkadaşların aletleri) ve tam pa800 alacaktım kapalı kutu bulmuştum(0 cihaz) ama a2000 piyasaya çıktı ve kafam fena karıştı..Korg un sorunları belli zaten.. tuşlarından swiçlerine kadar uğraştırır sanırım beni..a300tr'm ile şu zamana kadr bi çok program yaptım,çok şükür yarı yolda bırakmadı beni ve tık bile demedi...
sizlere sorularım şunlar olacak;
1-a2000'de sample olayı olacak'mı arkadaşlar,? bu benim için çok önemli..düğüne çıkmak için..
2-a2000'de Tr-v2 plus gibi güncellemeler vs. olaylar olacakmı?
bu aleti salim abinin paylaştığı videodan dinledim kısa bi video olsada önü açık bi alete benziyor, bomboş alet daha piyasaya yeni çıkıyor ve üzerindeki elektro sesi gerçekten mükemmele yakın...
Neden Korg almak varken Yamaha diye soran arkadaşlara cevabım..
Korg elbette düğünler için vazgeçilmez ve mükemmel bi alet korg cu arkadaşlar yanlış anlamasın ama pa800 bana çok ağır ve hantal geliyor...Mükemmel alet ama kullanım açısından günlerce bende kaldı caldım aleti ama açılışta bile bekliyorsun uzun süre...
Yamaha bu tür şyleri çoktan aştı artık... a2000 De sample olayı var ise gözü kapalı gidip bu aleti alacağım..
Lütfen sorularıma cevap verin..Polemik yaratmak için değil sakın yanlış anlaşılmasın... o kadar para verecez yıllarca birikim yapıp paramız boşa gitmesin...
Saygılar değerli üstadlarım..
sizlere sorularım şunlar olacak;
1-a2000'de sample olayı olacak'mı arkadaşlar,? bu benim için çok önemli..düğüne çıkmak için..
2-a2000'de Tr-v2 plus gibi güncellemeler vs. olaylar olacakmı?
bu aleti salim abinin paylaştığı videodan dinledim kısa bi video olsada önü açık bi alete benziyor, bomboş alet daha piyasaya yeni çıkıyor ve üzerindeki elektro sesi gerçekten mükemmele yakın...
Neden Korg almak varken Yamaha diye soran arkadaşlara cevabım..
Korg elbette düğünler için vazgeçilmez ve mükemmel bi alet korg cu arkadaşlar yanlış anlamasın ama pa800 bana çok ağır ve hantal geliyor...Mükemmel alet ama kullanım açısından günlerce bende kaldı caldım aleti ama açılışta bile bekliyorsun uzun süre...
Yamaha bu tür şyleri çoktan aştı artık... a2000 De sample olayı var ise gözü kapalı gidip bu aleti alacağım..
Lütfen sorularıma cevap verin..Polemik yaratmak için değil sakın yanlış anlaşılmasın... o kadar para verecez yıllarca birikim yapıp paramız boşa gitmesin...
Saygılar değerli üstadlarım..