• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Tam kapalı kutu pa800 bulmuştum'ki a2000 kafamı karıştırdı-yardım..

Cevap: Tam kapalı kutu pa800 bulmuştum'ki a2000 kafamı karıştırdı-yardım..

Güzel bir yazı Salim. Sanırım bu yazıyı bugüne bekletmende de hayırlı bir sebep vardı :)Teşekkür ederim.

:) ha biri yazar ha biri yazar ha kafalardan yetkililerden, ithalatçılardan biri bi açıklama yapar die bekledim abi :)

iş yine bize düştü yapalım :D

:) ha biri yazar ha biri yazar ha kafalardan yetkililerden, ithalatçılardan biri bi açıklama yapar die bekledim abi :)

iş yine bize düştü yapalım :D

Farkındayım Salim :)

Emekleriniz için, Yamaha kullanıcıları adına; Can Başar'a, Batuhan'a ve sana tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...Nasip olur da bir gün yüz yüze tanışırsak memnun olurum.

Kolaylıklar diliyorum sana hayatın boyunca...

emo usta a2000 için set çıkaracakmış dostlar.yaza kalmaz a2000 uçuşa geçer

kardeşim a2000 yeni bir alet korg göre sen yamaha kulanıyorsa aslın bir üst modelini alıp deneye bilirsin ben 800 de kullandım px2 de ama şuan or700 var vaz gecemiyorum bu bir tercih meselesidir korg düğün için iyi demişsiniz oda ayrı bir görüş ama a2000 dede pa 800 dekigibi usb ler yapılacak zaten acıkmış kapalıymış bişey far etmeyecek yinede karar senin kafanı karıştırmak istemem ama al a2000 kullan hoşuna gitmedimi ver al pa800 hiç birzman bizlerin gözü dymaz herzaman daha yokmuderiz şimdiden hayırlı olsun

Bende pa800 alıcaktım a2000 e karar verdim.Bu kendi fikrim saygılar.

bazı şeylere açıklama getirmek istiyorum.

öncelikle çok iyi bildiğim bir şeyi aktarayım hemen açılış süresinde Tyros4 ün önüne geçen bir alet olmadı henüz (380mb/30 saniye) çünkü kendim kullandım :D

Diğer yandan A2000in sample olayına gelince,
A2000'e sample yapılabiliyor. Ama yamaha, bunu herkese vermek istemiyor. Çünkü yapılan çalışmaların bilinçsizce yapılarak çıkacak olan paketlerin laçkalaşmasını istemiyor (pa800 setleri gibi)

A2000'e sample paketi yapan bilgisayar programı sadece işini profesyonel yapan ve yamaha için projeler geliştirmekte olan insanlarda mevcut (Emo,Can Başar). Yamaha öyle uygun gördü.

Diğer yandan bu tür çıkacak olan sample paketleri kilitlenebilir ve gönül rahatlığıyla pazarlanabilir nitelikte olacak. O, ondan 3'e alıp diğerine 5'e satamayacak. Direkt alıcı ve satıcı birbiriyle muhatap olacak. A2000 ler ise kendine yapılan data ve usbyi tanıyacak, kilitli bir paketin usb'si diğer bir kiltli paketi açamayacak. (Güvenlik sistemi öncelikli)

Sample sesler ve ritimler orgun içinde yüklendikten sonra çıkarma eklenme kopyalama yapamayacak. Alet bunları güvenle saklayacak.

Önüne gelen set çıkaramayacak ki, aletin soundu belli bir kalitede tutulacak.

Sizden ricam bir daha a2000e sample var mı yok mu konusuna bu yazıyı yapıştırırsanız sevinirim :)

kendi fikrimi söylüyorum. eger bu program emo da var ve yamaha böyle uygun gördüyse bence emo set kesin çıkartır. çünki birde alette set kilitleme var ve satılır diye düşünüyorum. eğer böyle bir çalışma varsa herkes a2000 yönelir ve korkarak almaz kimse herkes güvenerek alır. emo set çıkartır mı sizce? bilen varsa sölesin salim abi!!!!

bazı şeylere açıklama getirmek istiyorum.

öncelikle çok iyi bildiğim bir şeyi aktarayım hemen açılış süresinde Tyros4 ün önüne geçen bir alet olmadı henüz (380mb/30 saniye) çünkü kendim kullandım :D

Diğer yandan A2000in sample olayına gelince,
A2000'e sample yapılabiliyor. Ama yamaha, bunu herkese vermek istemiyor. Çünkü yapılan çalışmaların bilinçsizce yapılarak çıkacak olan paketlerin laçkalaşmasını istemiyor (pa800 setleri gibi)

A2000'e sample paketi yapan bilgisayar programı sadece işini profesyonel yapan ve yamaha için projeler geliştirmekte olan insanlarda mevcut (Emo,Can Başar). Yamaha öyle uygun gördü.

Diğer yandan bu tür çıkacak olan sample paketleri kilitlenebilir ve gönül rahatlığıyla pazarlanabilir nitelikte olacak. O, ondan 3'e alıp diğerine 5'e satamayacak. Direkt alıcı ve satıcı birbiriyle muhatap olacak. A2000 ler ise kendine yapılan data ve usbyi tanıyacak, kilitli bir paketin usb'si diğer bir kiltli paketi açamayacak. (Güvenlik sistemi öncelikli)

Sample sesler ve ritimler orgun içinde yüklendikten sonra çıkarma eklenme kopyalama yapamayacak. Alet bunları güvenle saklayacak.

Önüne gelen set çıkaramayacak ki, aletin soundu belli bir kalitede tutulacak.

Sizden ricam bir daha a2000e sample var mı yok mu konusuna bu yazıyı yapıştırırsanız sevinirim :)

salim hepsini güzel anladık da... benim bi sorum olacak... bu alet sample okuyacak mı? :D :p :p :p ;)

emo usta a2000 için set çıkaracakmış dostlar.yaza kalmaz a2000 uçuşa geçer

şu anda pistte uçuşa geçmeyi bekleyen TYRO2 2 -3 ve 4 modellerimiz bekliyor...üstelik bu modeller epey bir rötar yaptılar...bu yüzden A2000 in uçuşu da biraz sarkabilir...takriben 5-7 yıl arası kadar...

Emonun set hazırlama işi şehir efsanesi olma yolunda epey mesafe aldı...t2-t3 ve t4 e hep set hazırlıyor...ama bir türlü kimseye verilmedi bu set...

yamaha iyi alet üretiyor,ama o kadar ... arkası yok,tek başınasın...

herkese merhaba arkadaşlar

bende yeni yamaha a2000 almış bulunmaktayım..
geçmişte pa800 kullanan biri olarak şunları rahatlıkla söyleyebilirim..

alet sound olarak gerçekten harika..bana sorsalar deselerki a2000 mi yoksa pa800 mü diye..rahatlıkla a2000 ni vicdanen önerebilirim..aletdeki seslerin güzelliğine ve bütünlüğüne gerçekten doyum olmuyor..alet çok pratik ve kullanışlı..ve ayrıca emo müziği arayarak emrah kaça ile tanışma fırsatı buldum..şahsıma a2000 ile alakalı harika bir çalışmasının olduğunu ama bu çalışmasının 2 ay içersinde tamamlayabileceğini belirtti..ve ayrıca a2000 ni şiddetle tavsiye etti..

herkese slmlar. bende yaklaşık 2 hafta önce a 2000 aldım. aklımda 2 org vardı birisi pa 800 diğeri a 2000. bu iki ürünü yaklaşık 20 gün araştırdım. pa800 4500 tl. a2000 3300 tl. şu ana kadar izlenimlerimi aktarmak istiyorum;
1. kullanım zorluğu yok, her şey gözünün ucunda,
2. aletin oryantal olmasına rağmen batı tarzlı ses ve ritimleri şaşkınlık verecek kadar harika,
3. açılma süresi 10 sn. (max.)
bu saydığım 3 maddede a2000 i tercih etmemde ki en büyük sebeplerdi. sitede bazı arkadaşlar aletin tam hazır olması baya zaman alır diyolar. a 2000 i hep beraber görüyoruz zaten bence hiçte öyle değil. iyikide a2000 almışım. yardımcı olabilmek dileğiyle... bu arada dr. salim ve batuh kardeşlerime çalışmalarından dolayı çok tşk.ediyorum...