Tarıhı durusma

Ali Nalbant

Süper Paylaşımcı
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300 pa600 pa900 pa3x
Davanın 1 numaralı sanığı
Çetin Doğan, Özden Örnek
ve İbrahim Fırtına için
ağırlaştırılmış müebbet
verildi. Ancak bu ceza
"darbeye eksik
teşebbüsten" 20 yıla
indirildi. Cezasının
gerekçesi ise, Türkiye
Cumhuriyeti İcra vekili
heyetini cebren ıskat veya
vazife görmekten cebren
men etmeye teşebbüs.
Engin Alan, Ergin Saygun,
Bilgin Balanlı ise 18 yıl
hapis cezasına çarptırıldı.

Cevap: Tarıhı durusma

Balyoz kararları: özden
örnek, çetin doğan ve
ibrahim fırtına için
ağırlaştırılmış müebbet
hapis.
Engin alan'a 18 yıl
hapis !

uzuntum tarifsiz ve sonsuzdur

Ya sen git senelerce dağlarda çatış. Ölümlerden dön. Gel hapis cezasına çarptırıl. Nasıl bişey bu anlayamadım gitti. :S

Balyoz kararları: özden
örnek, çetin doğan ve
ibrahim fırtına için
ağırlaştırılmış müebbet
hapis.
Engin alan'a 18 yıl
hapis pkk meclıste vatan haınlerı dısarda vatanseverler ıcerde bu gercegı kabul edın artık sus sus bıgun sıra sanada banada gelır

Adaletin terazisi bozulmus

Adaletin terazisi bozulmus
bozulmamış akp tarafına ağır basıyo olay bundan ibaret

adalet mülkün temelidir ( pardon yanlış oldu o eskidendi şimdi adalet akp nin maşasıdır )

Oktay hocam bunu kimse kabullenmiyo işte 750tl asgari ye razı oluyo o 4 çocuğuda yapıyo bide oy veriyolar üzerine laf söyletmiyolar 750tl ile işe yerleştiriyolar işsizlik çözüldü diyolar saymakla bitmez

Oktay hocam bunu kimse kabullenmiyo işte 750tl asgari ye razı oluyo o 4 çocuğuda yapıyo bide oy veriyolar üzerine laf söyletmiyolar 750tl ile işe yerleştiriyolar işsizlik çözüldü diyolar saymakla bitmez

fazla konuşmayalım düşünce özgürlüğü azda olsa vardı artık yok daha çok konuşursak silivride bizede bi oda açarlar en iyisi susmak gerçi susmakta çare değil o zaman daha çok üstümüze gelecekler ve yakında türküm demek bile suç olacak ülkeyi bölmeye çalışan Pkk mecliste onlara fırsat vermeyen komutanlar içerde konuşanlar göz altında

allah sonumuzu hayırlara vesile etsin

Abi orda konuşma burda konuşma 300 tane rûtpeli hapiste davaları izliyorum ne ile suçlandıkları bile belli değil 300 tane komutan hapiste dünyanın hiçbi ülkesinde yok gabardada çukurcadada görev yaptım 17 ay askerlik yaptım koca timden 4kişi sağ geldik ne için savaştık bu çapulculara memleketi satmak için mi eğer benim konuşmaya hakkım yoksa yaptığım askerlik zehir zıkkım olsun hakkımıda helal etmiyorum