• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Temmuz 2015 - Ömer Narin ritim Paketi Yayında!!!

Cevap: Temmuz 2015 - Ömer Narin ritim Paketi Yayında!!!

Ömer hocanın ellerine sağlık yine vaktini Bk5çiler için ayırmış ve güzel ritimler ortaya çıkarmış. Haziran ritimlerinden sonra da aynı şeyi yazmıştım ancak sitedeki aksaklıktan dolayı silindi belki okunamamıştır. Emeğe saygı her şeyden önce gelir saygılıyız. Bunca desteğin arkasına eleştiri yaparken çekinmiyo da değilim açıkçası ancak tekrar belirtmek istedim. Roland BK-5 sitesinde talep edilen çokça oy almış ritimler var onların eksikliği yaşanırken Flemenco, vinly pop, mix, ritimleri ne kadar gerekliydi bilmiyorum. Hala sağlam bir 5/8 Köroğlu yok mesela, ferace zeybeği, gümbür gümbür sağlam bir vahde vs. Dediğim gibi bunca destek karşısında eleştiri ve talepte bulunurken çekiniyorum ama kullanıcılara kulak verilmesi ve ihtiyaç olanlara biraz daha yönelinmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygılar...
Kutluyorum seni cok dogru bir tespit.arti soyle dik horon saglam 7/8de yok hala.bu ritim isinden pc kopat cok iyi anliyor.tam bize gore düğün ritimleri yazabilir aslında teşvik edilmesi gerekli

Moderatör tarafında düzenlendi:

ömer narin hocama ve roland türkiyeye teşekkürler.

eleştiri tabi ki olcaktır...Ömer Hocamın alınacağını sanmıyorum...ve hatta dikkate alacağını düşünüyorum...emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum...

Teşekkür ederim.

Serkan Türküm, Mürhen Sarması Nerede Bu İnsanlar Hergün Pilav Yemekten Bıktık. Şu Adamlara Yazdırın 3, 5 Ritim Allah İçin Yapma Etme Roland Türkiye...

Mürhen Sarmacı Bk5 çalışmalarını sonlandırdığını söyledi. Ama Serkan Türküm ne durumda bilmiyorum.

emeğe teşekkürler

Umarım son olmaz...ama ağustos ta bisi gelmedi...sanırım bitti...

düşüncelere katılıyorum......bk.5 bıtti....varsa yoksa E-A7 mi olacak.......bilemiyorum zaman gosterecek.......