Cevap: Temmuz 2015 - Ömer Narin ritim Paketi Yayında!!!
Kutluyorum seni cok dogru bir tespit.arti soyle dik horon saglam 7/8de yok hala.bu ritim isinden pc kopat cok iyi anliyor.tam bize gore düğün ritimleri yazabilir aslında teşvik edilmesi gerekliÖmer hocanın ellerine sağlık yine vaktini Bk5çiler için ayırmış ve güzel ritimler ortaya çıkarmış. Haziran ritimlerinden sonra da aynı şeyi yazmıştım ancak sitedeki aksaklıktan dolayı silindi belki okunamamıştır. Emeğe saygı her şeyden önce gelir saygılıyız. Bunca desteğin arkasına eleştiri yaparken çekinmiyo da değilim açıkçası ancak tekrar belirtmek istedim. Roland BK-5 sitesinde talep edilen çokça oy almış ritimler var onların eksikliği yaşanırken Flemenco, vinly pop, mix, ritimleri ne kadar gerekliydi bilmiyorum. Hala sağlam bir 5/8 Köroğlu yok mesela, ferace zeybeği, gümbür gümbür sağlam bir vahde vs. Dediğim gibi bunca destek karşısında eleştiri ve talepte bulunurken çekiniyorum ama kullanıcılara kulak verilmesi ve ihtiyaç olanlara biraz daha yönelinmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygılar...
Moderatör tarafında düzenlendi: