tesekkur ve minnet

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 2K

İyiki Doğdunuz :)

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
Arkadaslar mrb.bu siteyi kuran ve siteyi site yapan degerli abilerim ve kardeslerim;hepinize minnettarim.cocugluhumdan beri hayalini kurdugum ama maddi imkanlardan doolayi bi turlu alamadigim org ensturumanini hamdolsun simdi alabilecek ekonomik ozgurlukteyim.Yuce Mevlam herkese nasip etsin.ben TRAKYA MUZİK sayesinde az cok bilgi sahibi oldum.orn:korg da kartin ne ise yaradigini daha dun burda ogrendim.cok saolun.bakalim pa80 mi alayim yoksa pa500tr mi .side yardimci olursaniz sevinirim....

Cevap: tesekkur ve minnet

aynen kardeşim bu siteyi kuranlardan allah razı olsun çoğu arkadaş çoğu şeyi burda öğreniyor soruna gelince bu aralar pa80 mi pa500tr mi sorusunu çoğu arkadaş soruyor git dene hoşuna hangisi giderse onu al yalnız pa80 in temizini bulmak çok zor bunu da göz önünde bulundur ...

hocam site hakkındaki samimi görüşüne yürekten katılıyorum.. pa80mi pa500mü sorusuna gelince.. zevk meselesi.. ikisinide dinleyip öyle karar vermeni tavsiye ederim 'sonradan pişmanlık duymaman için'' ikiside kendi çapında çok güzel aletler.. arkadaşımızında dediği gibi pa80 temizini bulmak zor ama imkansız değil yinede.. bakarsın hangisi kulağına, bütçene uyarsa alır başlarsın.. hayırlı olsun şimdiden..

Trakyamüzik'te müzik hakkında çok şey öğrenirsin hemde çok güzel dostluklar kurabilirsin.
pa80 pa500 seçimine gelince ben olsam sırf yeni teknoloji olduğu için pa500ü seçerdim,
pa80 efsane org ama 10-15 yıllık cihaz olduğu için almazdım.

Sagolun var olun.ya bu kadar beklemiyordum gercekten.mukemmel bi yerdeyim.

pa500 tercihin olmalıdır

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri