• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Timur kardeşimizden iyi haber var

Cevap: Timur kardeşimizden iyi haber var

En son dün görüştüm abisi ile timur bilinci açılmış kendine gelmiş uyanmış ama halini görünce durumun farkına vardığı için fenalaşıyormuş doktorlar tekrar uyutuyorlarmış mecbur

Hastahane sıkıntısı var şuan istanbul çapaya şefk ettiler hastahande yer yokmuş sefk olması lazım ameliyat olması lazım inşallah ailesi bu sıkıntılı süreci atlatırlar kardeşimiz kendine gelir inşallah

allah sevdiklerine bağişlasin......

Bugün görüştüm abisi ilen Hayati tehlikeyi atlatmış kendine gelmiş iyice kendine geliyormuş ailesiyle konuşmaya başlamış kısmetse yarın ist çapaya sefk olacak hemen beyin ameliyatı olacakmış inşallah en kısa zamanda toparlanır Tm Raporsuz

ALLAHım sen yardım et bir an önce yer bulsunlar inşallah

hocam çok sevindirici haberler bunlar,ALLAH yardımcısı olsun daraltıp bunaltmasın inşallah,

Son günlerde aldığım en iyi haber şükür... Rabbim sonunu da güzel eyler inşallah...

Şükür güzel bir haber oldu. Allah bir an önce şifa versin. Tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri