• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Timur kardeşimizden iyi haber var

Cevap: Timur kardeşimizden iyi haber var

allah büyüktür inş sıkıntısız bir şekilde biter

İnşallah en kısa sürede aramıza döner Timur kardeşim. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

İnşallah devamı gelir böyle güzel haberlerin...

Ohh be boşuna dememişler, çıkmadık candan umut kesilmez diye. İnsallah ameliyatıda başarılı geçerde tekrar aramıza döner. Allah yar ve yardımcısı olsun...

kac gundur bunu gormek icin bakiyorum siteye insallah daha guzel haberlerinide yakinda Aliriz Allahim Sifa bekleyen Tum hastalarimizin yardimcisi olsun ...

Siteye ancak bugün girebilip yorum yazabiliyorum.

Acli şifalar diliyorum Timur Abi'ye, umarım iyileşip düzelip tekrar aramıza gelecek. Tekrar geçmiş olsun, acil şifalar Timur Abi.

çok geçmiş olsun allah ailesine bağışlasın...

çok güzel bir haber bu, inşallah tez zamanda bunları atlatarak aramıza döner. Tekrar Allah şifalar versin..

ALLAHın izniyle inşallah en kısa zamanda aramızda olsun.yine dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar

timurun kardeşi tolgayla görüştüyümde tolga benim kardeşim genç timur bunu atlatacak derken ne kadar inançlı konuştugunu anladım bu gün parmaklarını oynattı tepki verdi dedi dün yine aradım parmaklarını hareket ettiriyor tedaviye devam ediliyor 14 üncü günde timuru amaliyata alacaklar bu gün onuncu gün bizler timurun bunu atlatacagından eminiz en az kardeşi tolga kadar buna inançlıyız ilahi güç timur için dualarımızı karşı getirecektir işallah

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri