• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

TM Üyeleri Bu Kişiye Dikkat...

Cevap: TM Üyeleri Bu Kişiye Dikkat...

uyarı için tşk ler konu başlığı tarafım dan değiştirilmiştir

Gecmis olsun adamim.bole ........ler ilk alis verisi kusursuz yaparlar sonrada dolandirirlar.aslinda suc bizde abijim. Gidip bayiden veya muzik evinden almak varken maacera ariyoruz.ha alacaksak bil bisuru kurumsal firma var onlardan alalim...

gecmis olsun adamim.bole ........ler ilk alis verisi kusursuz yaparlar sonrada dolandirirlar.aslinda suc bizde abijim. Gidip bayiden veya muzik evinden almak varken maacera ariyoruz.ha alacaksak bil bisuru kurumsal firma var onlardan alalim...

cok haklısın aga. Ama napalım yaptık bır cahillik baskaları yanmasın en azından.

Yinede takma kafana dayi.her seyde bi hayir var.yeterki sagligin sihhatin yerinde olsun.unutma! Dikene degil Gul e bakalim.

Hakkımda acma sapan muhabbet yapan İRFAN KAYALI hakkında tazminat davası açılmıştır onunla ile hakim karşısında görüşeceğiz !!! Bizi bilen iyi biliyor !

Dava açtım demek yerine mevzuyu bizle paylaşsanız...

Hakkımda acma sapan muhabbet yapan İRFAN KAYALI hakkında tazminat davası açılmıştır onunla ile hakim karşısında görüşeceğiz !!! Bizi bilen iyi biliyor ![/QU

istersen ac tabı canım nıye acmıycankı en doğal hakkın ama ne dıye acacan mahkemeyı.benım sana karsı herhangı bır hakaretım kufrum bırseyım yok ben sadece dolandırıcı olduğunu yazdım ve bunu ama mahkeme önunde ama burdakı arkadasların önunde ispata hazırım.artı ben dahıl olmak uzere sıtemız uyesı taha nıcklı arkadaş,bursadan ısmını bılmedığım arkadaş senın tarafından dolandırılmaktan son anda kurtulan sıtemız uyesı aranjemix ve kımbılır daha kımler var ahını aldığın.hadı ben yalancıyım sacma sapan muhabbet yapıp sana iftıra atıyorum pekı ya diğer arkadaslar hepsımı yalancı hepsımı senı karalamaya calısıyor durup dururken.durup hiç kımse kımsenın gunahını almaz dalına basılmadıkca....

Vay be.ask izdirap heyecan.reyting e bak be