Tosun Paşa Ketron :D

• Konbuyu başlatan okan09
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 4K
Cevap: Tosun Paşa Ketron :D

hocam linkte sorun var,bu aralar 4shared sorunlu sanırım,demolarınızı başka linklerle verirseniz dinlemek isteyenler sorunsuz dinleyebilir,,ellerinize sağlık yinede teşekkürler

hocam linkte sorun var,bu aralar 4shared sorunlu sanırım,demolarınızı başka linklerle verirseniz dinlemek isteyenler sorunsuz dinleyebilir,,ellerinize sağlık yinede teşekkürler

Bu güzel paylaşıma ve emeğe teşekkürler... :)

Hangi cihaz var hocam sizde?

Keron xd 9 kullanıyorum düz yani plus falan yüklü değil,saygılar..

Elinize sağlık çok sağlam kanun olmuş ritm de çok uygun, eseri çok güzel yorumlamışsınız keşke aralara kanun cırt falan atsaydınız.

Bu güzel paylaşıma ve emeğe teşekkürler... :)

Hangi cihaz var hocam sizde?

syn eyeofthetiger hocam bende pa 80 ve pa 55 tr var,pa 80 satıldı gibi bişey,

okan abi ellerine sağlık teşekkürler güzel bi çalışma olmuş,,

syn eyeofthetiger hocam bende pa 80 ve pa 55 tr var,pa 80 satıldı gibi bişey,

okan abi ellerine sağlık teşekkürler güzel bi çalışma olmuş,,

Teşekkürler "okan09" arkadaşım.Gayet güzel çalışma olmuş.

Ben de daha yeni SX3000 aldım ama daha ilgilenemedim cihazla;zamanla yoğunlaşırız üzerine...

"feraza" arkadaşım hayırlısı olsun diyelim...

Elinizde 55 yerine 80 kalsaydı daha mı iyi olurdu dedim ama :)

Teşekkürler "okan09" arkadaşım.Gayet güzel çalışma olmuş.

Ben de daha yeni SX3000 aldım ama daha ilgilenemedim cihazla;zamanla yoğunlaşırız üzerine...

"feraza" arkadaşım hayırlısı olsun diyelim...

Elinizde 55 yerine 80 kalsaydı daha mı iyi olurdu dedim ama :)

hocam sözlerim yanlış anlaşılmasın bunlar benim düşüncelerim,bana göre pa 55 tr 80 den iyi,iyi dediğim yönleri şunlar,,pa 80 karti sil orga format at karta yeniden bakup at,orga virüs bulaştı komple sil yeniden yükle, v,s v,s yani bunlarla uğraşmaktansa pa 55 tryi tercih ederim,,bu arada pa 55 tr pa 80 den aşağı değil,pa 80 i aratmıyo,sizinde demolarınızı bekliyoruz,yakında bende demo ekleyecem,

hocam sözlerim yanlış anlaşılmasın bunlar benim düşüncelerim,bana göre pa 55 tr 80 den iyi,iyi dediğim yönleri şunlar,,pa 80 karti sil orga format at karta yeniden bakup at,orga virüs bulaştı komple sil yeniden yükle, v,s v,s yani bunlarla uğraşmaktansa pa 55 tryi tercih ederim,,bu arada pa 55 tr pa 80 den aşağı değil,pa 80 i aratmıyo,sizinde demolarınızı bekliyoruz,yakında bende demo ekleyecem,

Anladım hocam.Pratiklik de çok önemli;haklısınız.

Benden yakında demo çıkmaz malesef ; Ancak yaptığımda da paylaşmaktan geri kalmam. :)

İyi akşamlar dilerim...