• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakya Müzik üyelerine SINAV

Cevap: Trakya Müzik üyelerine SINAV

:D:D:D hocam çok eğlenceli bi konu olmuş,teşekkürler bizi çok eğlendirdiniz,

Hocam çalıştığım yerlerden çıkmamış hiç.Telafi sınavı düşünüyor musunuz? :D

gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş. ellerinize sağlık. bütünleme sınıvları var mı hocam bu site benim olmazsa olmazım girmediğim zaman rahatsız oluyorum :D

güzel yaracılık :):):) tşk ler

çok güzel bir etkinlik olmuş teşekkürler :)

Bence konuyu sabitleyelim.

Önemli bir konu çünkü. Bir sonraki sınava çalışırken, hiç değilse çıkmış sorulara bakarız. Belki bu sayede geçeriz.

Bence konuyu sabitleyelim.

Önemli bir konu çünkü. Bir sonraki sınava çalışırken, hiç değilse çıkmış sorulara bakarız. Belki bu sayede geçeriz.

Arkadaşlar ben nacizane hobi olarak müzikle uğraşan bir eğitimciyim.ama müzik benim bütün dünyam. bir sürü para verip pa800 aldım hoş para kazanmak için değil, evde kendimce eğlenmek için.Bu sitede yıllardır pek çok insanla sanal dostluk kurdum.Hepinize çok teşekürler,benim gibi amatörleri dışlamadığınız için.Öğretmen ve öğrencileri tatile yolladık biz idareciler de buz gibi binada akşama kadar bekliyoruz.ben de bu soğukta biraz site sakinlerinin içi ısınsın diye soru hazırladım gülelim diye.Yoksa her türlü müzik ustasının harmanlandığı bu ortamda sınav yapmak benim neyime:) Herkes kendi asli işinde en iyi olmaya çalışmalıdır.Sevdiklerinizle beraber sağlıklı mutlu günler dileklerimle:)

cevapları versem mi acaba:::))))

hocam 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu acaba? :D

gerçekten çok farklı ve eğlenceli bir paylaşım olmuş. ellerinize sağlık :)

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri