• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Trakyamüzik Demo Yarışması 2018 Başlıyor.

haberci_arif

Administrator
Yönetici
Administrator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Katılım
21 Ocak 2010
Mesajlar
1,643
Tepkime puanı
60
Puanları
48
Konum
Sultanciftlgi/Sultangazi
Web sitesi
www.ceptelefonuparcasi.com
Enst.
Korg İS40
Değerli trakyamüzik ailesi;

Sitemizin geleneksel demo yarışması yaklaşık 3 yıldır Admin ve Chordsolo hocalarımın yoğunluğundan ve sitemizin geçtiği bazı sıkıntılardan dolayı yapılamamaktadır.

Bu yüzden bu sene kendilerinin de izniyle yarışmayı ben düzenleyeceğim.

Bu sene ki yarışmayı eskilerinden biraz farklı kılmayı düşünüyorum. Bu yarışmayı hem sitemizin maddi sıkıntılarına destek olmak için hemde yarışma birincisinin emeğini ödüllendirmek için bir amaç olarak kullanalım. (Ne demek istediğimi kuralları tamamen okuduğunuz da anlayacaksınız.)

Şimdi kuralları okuyalım...


Her yarışmanın belli kuralları olmak ve uygulanmak zorundadır. Özellikle yarışmaya katılacak arkadaşlar için yarışma takvimine riayet etmeleri son derece önem arz etmektedir.Bu hususta bundan evvel ki yarışmalarda maalesef çok sorun yaşadık , hassasiyet gösterirseniz sevinirim...

İşte yarışma kurallarımız;

1. TM Demo yarışmasına katılacak olan arkadaşlar 25 EKİM 2018 tarihine kadar bana atacakları özel mesajla yarışmaya katılacakları bildiriminde bulunmak zorundadırlar, aksi takdirde yarışmaya alınmayacaklardır.

2.Yarışmaya katılacağını bildiren tüm arkadaşlar çalışmalarını benim indirme yapabileceğim bir siteye yükleyerek (Zippyshare.com - Free File Hosting tavsiye olunur) en geç 25 EKİM 2018 tarihine kadar paylaşım linkini özel mesaj ile bana yollayacaklardır.Belirtilen tarihe kadar çalışmalarını ısrarla yollamayan arkadaşlar yarışmaya alınmayacaklardır. Lütfen bize Youtube linki yada video göndermeyiniz, mp3 yada wav formatlı dosyayı upload edip paylaşım linkini bana göndermeniz yeterli...) Çünkü yarışma demoları soundcloud'da demo yarışması için Trakya Müzik için oluşturacağım playlistde kullanıcı alfabetik sırasına göre yer alacaktır.

3.Demo yarışmasına katılacağını belirten arkadaşlar eğer yarışma demosunu bu sitede paylaşmış iseler o konuya yarışmaya bu demo ile katılacaklarını yada ayrı bir konu açarak "işte yarışma demom" gibi mesajlar yazamazlar. Yarışma demoları yarışma gününe kadar hakkaniyetin sağlanması maksadıyla gizli tutulmak zorundadır.

4.Yarışmaya hazır bir altyapı kullanarak katılım olmayacaktır.Tamamını kendinizin hazırladığı bir performans ile sözlü yada enstrümantal şekilde katılım sağlayabilirsiniz. Demonuzun kayıt kalitesi iyi olmalıdır. Yarışmaya katılım sayısı en az 10 katılımcıdan oluşmalıdır.

5.Yarışma tüm çalışmalar bende toplandıktan sonra benim açacağım bir açık anket oylaması ve konu altında aynı anda başlayacaktır.(Tüm çalışmalar toplandıktan sonra)

6.Yarışma içerisinde yarışmacıların birbirleriyle tartışmaları, gerilim ve polemik yaratmalarına müsaade edilmeyecektir.Lütfen bunun altı üstü basit bir yarışma olduğunu kazananın sadece ve sadece prestij elde edebileceğini, her şeyden önemli olan şeyin müzik ve hoşgörü olduğunu asla unutmayınız...Yegane amacımız sizin müzik becerilerinizi sergileyebileceğiniz ve bunu başkalarının da takdir edebileceği bir platform yaratmaya çalışmaktır.

7.Yarışma içerisinde fake üyelik kullanarak kendine oy veren üyeleri takip ediyoruz.Bu tür durumlarda yarışmacı diskalifiye edilecektir.(Bura da olmaz demeyin, daha evvel bunları yaşadık maalesef...)Tabii ki kendinize oy verilmesi için telkinlerde ve tanıtımda bulunabilirsiniz...

8.Başkasına ait bir çalışmayı kendi çalışmanız gibi sunmaya lütfen teşebbüs etmeyiniz.Bu tür bir durum tespit edildiğinde katılımcı süresiz banlanacaktır.(Olmaz demeyin maalesef bu da oldu...)
Ve her katılımcı sadece bir eserle yarışmaya katılabilecektir...


9.TM 2018 Demo Yarışmasını kazanan arkadaşımıza site yönetimi tarafından profilinde devamlı görüntülenen "Trakya Müzik Başarı Puanı" verilecektir.(Bilmeyenler için benim posbitimde görülmektedir.)

10. Katılımcıların konuşmamın başında belirttiğim gibi sitemize maddi olarak (gönlünüz den ne koparsa) destek vermesini rica etmekteyim. (Bu tamamen isteğe bağlıdır mecburi değildir.) Desteklerinizi;

Timur ilhan Enpara(Finansbank)

IBan: TR710011100000000059782076

iletebilirsiniz.

11. Yarışma 1.sine ödül olarak tamamen kendi inisiyatifim ve kararımla bir GİTAR hediye edeceğim. Bu da benim siteye maddi ve kazanana manevi desteğim olacaktır.

Yarışmanın daha önceki yıllarda ki gibi sükunet içerisinde geçmesini sağlamak bizim elimizde. Trakyamüzik ailesine yakışır bir yarışma olmasını temenni ediyorum.

Tüm katılımcılara şimdi den başarılar dileriz...

Saygılarımla Arif AKTAŞ
------------------------------------------------------------------------------------------------------
KATILIMCILAR
1) ARIKAN ARIKAN
2)
tuncaybozkurt tuncaybozkurt
3) Yavuz Han Yavuz Han
4) ChordSolo ChordSolo
5) mpmyo mpmyo
6) M mergen71
 
Son düzenleme:
Daha önceden hiçbir foruma üyeligi olmayan değerli kardeşim Zonguldak'ta yavuzhan da foruma üye olacak inşallah yarışmaya katilacaktir
 
Son gün nezaman arif

1. TM Demo yarışmasına katılacak olan arkadaşlar 25 EYLÜL 2018 tarihine kadar bana atacakları özel mesajla yarışmaya katılacakları bildiriminde bulunmak zorundadırlar, aksi takdirde yarışmaya alınmayacaklardır.

2.Yarışmaya katılacağını bildiren tüm arkadaşlar çalışmalarını benim indirme yapabileceğim bir siteye yükleyerek (Zippyshare.com - Free File Hosting tavsiye olunur) en geç 25 EYLÜL 2018 tarihine kadar paylaşım linkini özel mesaj ile bana yollayacaklardır.Belirtilen tarihe kadar çalışmalarını ısrarla yollamayan arkadaşlar yarışmaya alınmayacaklardır. Lütfen bize Youtube linki yada video göndermeyiniz, mp3 yada wav formatlı dosyayı upload edip paylaşım linkini bana göndermeniz yeterli...) Çünkü yarışma demoları soundcloud'da demo yarışması için Trakya Müzik için oluşturacağım playlistde kullanıcı alfabetik sırasına göre yer alacaktır.

Lütfen kuralları okuyun....
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst