Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir aralar bende balık tutma hastasıydim.bir kaç senedir müsait yer bulamadığım için tutamıyorum.balıklar baya iştah kabartıyor.neyse resimlerini gördük en azından cihan.afiyet olsun.banada gönder demiştim ama bulunduğun yer istanbula çok uzakmış.bu arada olta seçimin ne oldu kaça aldın yazarsan öbür arkadaşlar için faydalı olabilir.
öncelikle teşekkürler yorumlar için. Yazn adanaya uğrama şansnz olursa birlikte tutarz inş. olta olarak da geçen seneki ratımı kullandm. henüz yenisini almadm. içini yağlayınca fazla bi sorun çıkarmadı. kefal için çapari yapıorm 12-13-14 iğneli kendi seçiminize kalmş. ard arda bağlanıyor iğneler 8 numara iğne kulandm ben. onun da bi ara fotosunu koyarm kefalin tutulması o iğnelerden geçio. yalnz bn de çapari yapma konusunda gerçekten iyiyim yazın bol bol fotosunu koyarm. nerdeyse haftada 4 gün balığa giderm bn yazları balıklar biriknce de yeriz. yalnz balığı çekerkenki o hazzı herkesn mutlaka yaşaması lazm . o anlatılamaz...
bende balık hastasıyım 2 gün önce gittim burda denizden 1 kilo kadar sardalya vede istavrit tuttum bende alışkanlık bu iş 15 yıldır giderim her hafta..
Anlaşılan sitede oldukça balık hastası var benim gibi . Ama Cihan Abi'nin de dediği gibi balığı çekerken o heyecanı herkesin yaşaması lazım. Biz barajlarda tutuyoruz balığı.Arasıra da yeşilırmak ve ya kızılırmağa gidiyoruz.
afiyet olsun arkadaşlar,,ağzımın suyu aktı balıkları görünce
bende aynı balık tutması çok güzel duygu,,hemen aksam oluyo,,gün yetmiyo balık tutmaya gıdınce,,balıklarda büyük ve güzelmiş hocam,darısı tutamayanların başına,saygılar,