- Enst.
- YAMAHA TYROS2xxl
arkadaslar demoyu souncloud yukledim insallah eger olduysa iyi dinlemeler https://soundcloud.com/burhanettin-akyol/karadir-kaslarin
sagolasin serkan kabak kemane turu yapdim fatih kisaparmakdan dinlemisdim benzin konusuna gelince aslinda tr de olsam benzinim biterde allhdan burda benzin trden cok ucuz aslinda tam tersi olmasi lazim ama orasi tr heheh e yolda otoban olunca onumde reno cikma sansida yok hehehe aynen yola devam tr ye varana kadar artik hiz siniri yok hehehgirişte çok içli ses kullanmışsın Burhan abi.insanın içine içine işliyor.ellerine sağlık.senin bmw ninde hiç benzini bitmiyo bu arada.durmak yok yola devam
hehe ya bi sefer yukledim simdi gene yukleyemiyom hehehe ya turkuyu sevdi sound cloud acaba sound cloud dami zonguldakli turku zonguldak olunca hemsericilik yapmis olabilir bide zonguldagin usdunden gecen gargayi calam her sey ortaya cikar heheheEline Saglik Abi Soundclouda yuklemissin sonunda sukurler olsun
sagolasin usdat elimizden geleni yapdikEline sağlık.
he sagolasin zafer ama 1 gazimiz var yasar heheeheh duzelir gelir yakindasitede bu gün ne güzel demo ziyafeti var çeşit çeşit demolar,
teşekkürler ellerine sağlık burhan abi