• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

tyros2 demo giresun icinde telli telli su telli turna

Cevap: tyros2 demo giresun icinde telli telli su telli turna

sagol ilker nasil saglam olmasin kac ton beton attim o parcaya biliyonu hayatda yikilmaz heheeh

Teşekürler

ben seni akdenize çekiyorum sen karadenize gidiyon abi:)ellerine sağlık.okuma işine gelince sende tak mikrofonu tyrosa direk üzerinde okuyarak kayıt yap.benim a 2000 de olsa mikrofon kayıt hemen okuyacam ama maalesef:(

ben seni akdenize çekiyorum sen karadenize gidiyon abi:)ellerine sağlık.okuma işine gelince sende tak mikrofonu tyrosa direk üzerinde okuyarak kayıt yap.benim a 2000 de olsa mikrofon kayıt hemen okuyacam ama maalesef:(
sagolasin serkan ya evde cay findik bitmis hanimda al dedi bende gayserili olunca parayi severim heheeh e bende soyle demo yapiyimda karadenizden belki bir cuval cay ve findik gelir tsk yerine diye dusundum heheh ya bizim cihazlar arkadasin evinde oraya gitmek arabaya bincen calisdircan hepsinden kotusu mazot yakcam heheeheh mazot parasini yollucak birini bulursam en kisa zamanda insallah alip gelcem heheeh hafta icinde alirim mik okucam artik

yorumlar icin tskler dostlar

harikasin burhan abey nick inide degistirmissin hayirdir.

sagol murat he ya valla artik kayseriye yerlesek dedik sinopda baya kaldik lazlar usagum bir demo yapsana hacan diyen kosuyor hehhe saka ya 57 metz plakasyidi yani fransada kaldigim sehrin artik fransizlara dur memleketin plakasini takcam dedim 38 yapdik yorum icin ayrica tskler

Kayseri plakasi daha guzel olmus:)

sagolasin turkiyenin butun plakalarina gurbaniz babam