• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Tyros2 demo gıresun karsılama

Cevap: Tyros2 demo gıresun karsılama

abi dinlerken bi baktım biri konuşuyor başta:)reklam filmi gibi olmuş sabah keyifle dinledim..

burhan abi ellerine sağlık klasik karşılama ritimlerinden ötesi olmuş...
giresunlu olarak gayet iş görür bir halde yapmışssın..acaba bu ritimi standart batı dk power kitle yazma ihtimaliniz varmıdır...

teşekkürler

burhan abi ellerine sağlık klasik karşılama ritimlerinden ötesi olmuş...
giresunlu olarak gayet iş görür bir halde yapmışssın..acaba bu ritimi standart batı dk power kitle yazma ihtimaliniz varmıdır...

teşekkürler
valla usdat once iyi dilkelerin icin tskl valla mis sinan perk emo kit ve ataklarda pover kit sevgili murhen vermisdi ritmi bence yazilim murhenin bende bi kayserili nakadar calabilirse onu yapmaya calisdim zaten isdekdi birkaradenizli gibi kesin calamadim ama idare ettik

abi dinlerken bi baktım biri konuşuyor başta:)reklam filmi gibi olmuş sabah keyifle dinledim..
haha eyvallah serkan yazilisi oyle isdek isdiyor basdaki sesde karislama calarmisiniz diye bide sadri alisik konusuyordu keslan trasi damat geliyor diyede abartili olmasin diye atmadim introya yazilmis onlar klavyeci07 isdemisdi bende elimden geleni yapdim guzel yorumlarin icintskler

Abi sana ne kadar teşekkür etsem azdır.İnan çok beğendim..Ellerine yüreğine verdiğin emeklerine sağlık...Tekrar tekrar teşekkür ederim...

evllah usdat onemli olan isinize yaramasi elimden geleni yapdim ama sana ozeldede yazdimya valla ancak bukadar calabildim insallah isine yaramisdir la uzeri caldim bilgin olsun

Giresunlu olarak ritim ve melodiye onay veriyorum. Gayet başarılı

sagolasin hocam valla yapdik biseyler renoyu sollarken heheeheh iyisin insallah

evllah usdat onemli olan isinize yaramasi elimden geleni yapdim ama sana ozeldede yazdimya valla ancak bukadar calabildim insallah isine yaramisdir la uzeri caldim bilgin olsun

Abi daha ne olsun.Harika çalmışsın..Çok işime yaracağından emin olabiilirsin...Tekrar teşekkür ederim...