- Enst.
- YAMAHA TYROS2xxl
IYI DINLEMELER ARKADASLAR ISDENMISDI KLAVYECI 07 IICIN Zippyshare.com - GIRESUN KRSLM.mp3
valla usdat once iyi dilkelerin icin tskl valla mis sinan perk emo kit ve ataklarda pover kit sevgili murhen vermisdi ritmi bence yazilim murhenin bende bi kayserili nakadar calabilirse onu yapmaya calisdim zaten isdekdi birkaradenizli gibi kesin calamadim ama idare ettikburhan abi ellerine sağlık klasik karşılama ritimlerinden ötesi olmuş...
giresunlu olarak gayet iş görür bir halde yapmışssın..acaba bu ritimi standart batı dk power kitle yazma ihtimaliniz varmıdır...
teşekkürler
haha eyvallah serkan yazilisi oyle isdek isdiyor basdaki sesde karislama calarmisiniz diye bide sadri alisik konusuyordu keslan trasi damat geliyor diyede abartili olmasin diye atmadim introya yazilmis onlar klavyeci07 isdemisdi bende elimden geleni yapdim guzel yorumlarin icintsklerabi dinlerken bi baktım biri konuşuyor baştareklam filmi gibi olmuş sabah keyifle dinledim..
evllah usdat onemli olan isinize yaramasi elimden geleni yapdim ama sana ozeldede yazdimya valla ancak bukadar calabildim insallah isine yaramisdir la uzeri caldim bilgin olsun