- Enst.
- YAMAHA TYROS2xxl
Cevap: Tyros2 demo gıresun karsılama
gule gule oynat milleti gule gule kullan
gule gule oynat milleti gule gule kullan
seni kayseriye transfer edek yasar erzincan bursa kayseri ucgeni olsun hattta fransa hehehe sagolasin hepimiz vatanin her yerindeniz her yeri bizimbir karadenizli olarak çok hoşuma gitti..pardon yaaa ben erzincanlıydım hehehehe
sagol kadir oncelikle guzel dusuncelerin icin ayrica tsklr o ses introda bide sadri alisik vardi kes lan trasi damat geldiyde atcadimda abartili olmasin diye atmadim bulursam alcam guruba ama sade introda cikyomus sahneye cikmazmis hehehevalla super bu zamana kadar dinledigim en iyi giresun karsilamasi bravo burhan abi emegine saglik istegi olana arkadaslarada hizir gibi yetisiyon Allah razi olsun.
bu arada karsilama calsana diyen arkadastaki ses de super sen en iyisi onu solist yap bulabilirsen. telefonun aranma muzigi olarak kayit ettim beni ararsan karsilama calsana diye caliyo cok hos oldu
Eline saglik Burhan abi zevkle dinledim
sagolasin usdat valla sagolsun arkadaslar olsun ben olayim biseyler yapiyok sitede paylasim olmasi adina bu arada yasar ilker ali3460 tokatli olsun daha bir cok arkadas sende dahil biseyler yaplmaya calisiyoruz ayrica iyi dilkelerin cin tsklrritimde selerde onnumara sende çok güzel icra etmişsin abi eline sağlık..