• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Tyros2 demo gıresun karsılama

Cevap: Tyros2 demo gıresun karsılama

gule gule oynat milleti gule gule kullan

bir karadenizli olarak çok hoşuma gitti..pardon yaaa ben erzincanlıydım hehehehe

valla super bu zamana kadar dinledigim en iyi giresun karsilamasi bravo burhan abi emegine saglik istegi olana arkadaslarada hizir gibi yetisiyon Allah razi olsun.
bu arada karsilama calsana diyen arkadastaki ses de super sen en iyisi onu solist yap bulabilirsen:D. telefonun aranma muzigi olarak kayit ettim beni ararsan karsilama calsana diye caliyo cok hos oldu:D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eline saglik Burhan abi zevkle dinledim :D

ritimde selerde onnumara sende çok güzel icra etmişsin abi eline sağlık..

bir karadenizli olarak çok hoşuma gitti..pardon yaaa ben erzincanlıydım hehehehe
seni kayseriye transfer edek yasar erzincan bursa kayseri ucgeni olsun hattta fransa hehehe sagolasin hepimiz vatanin her yerindeniz her yeri bizim

valla super bu zamana kadar dinledigim en iyi giresun karsilamasi bravo burhan abi emegine saglik istegi olana arkadaslarada hizir gibi yetisiyon Allah razi olsun.
bu arada karsilama calsana diyen arkadastaki ses de super sen en iyisi onu solist yap bulabilirsen:D. telefonun aranma muzigi olarak kayit ettim beni ararsan karsilama calsana diye caliyo cok hos oldu:D
sagol kadir oncelikle guzel dusuncelerin icin ayrica tsklr o ses introda bide sadri alisik vardi kes lan trasi damat geldiyde atcadimda abartili olmasin diye atmadim bulursam alcam guruba ama sade introda cikyomus sahneye cikmazmis hehehe

ritimde selerde onnumara sende çok güzel icra etmişsin abi eline sağlık..
sagolasin usdat valla sagolsun arkadaslar olsun ben olayim biseyler yapiyok sitede paylasim olmasi adina bu arada yasar ilker ali3460 tokatli olsun daha bir cok arkadas sende dahil biseyler yaplmaya calisiyoruz ayrica iyi dilkelerin cin tsklr

tum yorumlar ve ilginiz icin ayrica tskler arkadaslar