tyros2 yardım

İyiki Doğdunuz :)

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
sevgili dostlar bendeki mp3 kayıtları yada şarkıları aud. formatına dönderemiyorum salim hoca winamp ile cevirebilirsiniz demiş bende vinamp yok aimp2 var bide media player bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Cevap: tyros2 yardım

abicim winampı kurmak zor bişi deil :) indir bi tane winamp.

t2 setine gelince şimdilik idare edeceğin setler bulursam göndereyim.

hocam benim yaptıgım sistem daha değişik gold wave den wav formatına çevirip tyros usb ye yüklüyorum ordanda nasıl yaptım bilmiyorum ama execute felan onlardan hd1 e kaydettim sanki başka hd2 varmış gibi üzerine okudum tekrar usb ye gönderdim gold waveden tekrar mp3 yaptım gece kaydı olarakta iadare eder

ya serkant2 set arızalı çıktı sabahtan beri yüklemeye uğraşıyorum hararet bastı isyanlardayım az kaldı balkondan yuvarlıcam :(

ya serkant2 set arızalı çıktı sabahtan beri yüklemeye uğraşıyorum hararet bastı isyanlardayım az kaldı balkondan yuvarlıcam :(

deme ya!valla benim bilgisayarda olan set buydu kardeşim.deneme imkanım yok çünkü alet yok elimde.ama son durumda arızalı değildi bir daha bak yüklemede bir sıkıntı olmasın vallahi başka set yok elimde:(

indirince hata veriyor panoya kopyalanmadı diyor ve içerisinde set olması gerekirken set yoktu neyseki alikal set i tekrar yükleyebildim ama size sorum şu ben tüm setlerdeki ritimlerden kendime seçme ritim yapabilirmiyim en azından gereken ritimleri yükleyeyim yavaş yavaş yazmaya başlarım ama tyros a alışamadım daha
salim hocam sana 1 kaç sorum olacak benim için çok önemli. Bu korg pa1x 2x 800 3x triton gibi klavyelerde ses yazarken sound a mono legato portamento ve portamento finger dediğimiz olaylar var tyros2 de mono mevcut portamento da mevcut fakat legato yu bulamadım ama bu gün dikkatimi çekti bi lead ses portamentolu ve finger verilmiş yani en kalın notadan parmağımızı kaldırıp en ince notaya bastığımız zaman portamento yokmuş gibi fakat parmağınızı kaldırmadan basınca kayıyor bu özelliği nasıl yapıyoruz orjinal seslerde oluyor ama sample seslerden olmuyor sanırım nasıl yapabiliriz? eğer legato ve portamento finger varsa ben bu tyros a ne sesler yaparım offff

şeçme set taibiki yapılır.dediğim gibi gir usb veya hd ye herhangi bir set mesela alikal setten ritmleri al user rtim bölümüne kopyala yada hd-usb de yeni bir dosya aç at içine.sonra başka seti aç al içinden rtimleri aynı işlemi yap.tek sorun rtimlerin davul kitlerini yüklemek.indivudual loadingden rtimlerin kiti neyse yükle çakıştır.