Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi demedim zaten bana göre vasat diyelim ama rezil değil. Bu adamın sondu tadı eski zaten. Ses kalitesine bişey diyemem çünkü tabletten dnledim. Birazda göreceli bu işler. Benim duyduğumla senin duyduğun, benim gördüğümle senin gördüğün biraz farklı olabilir. Beynimizin elektrik sinyallerini nasıl çözdüğüne bağlı. İçeri ne gerçek ses gidiyor nede gerçek görüntü, sadece elektrik sinyali gidiyor. Yani göreceli işte, biraz dağıttım konuyu ama
ben şundan eminim ki burada usta bu yaylı sesini kullanıyor diye birçok müzisyen arkadaşımız orglarına bu yaylı sesini yükleyip kullanacaklar. renkler ve zevkler tartışılmaz denilen konu tamda bu noktada devreye giriyor bence. herkes aynı sanatçıyı dinlemez dinleyemez neden çünkü kendi benliğini o sanatçıda o müzikte bulamadığı için. her sanatçının dinleyici kitlesi ayrıdır. kimine hoş gelen bu yaylı sesi kimine hoş gelmeyebilir. kimisi keman sesini sever kimisi kanun kimi bağlama kimi ney sesini. bu tamamen kendimizle alakalı olan bir durumdur. bazen kulağımız eskiye gitmek ister ve dinleyeceğimiz veya kendi çalacağımız eski bir parçada eskiye ait sesleri kullandığımız zamanlar muhakkak vardır, çünkü eserin orjinal olanı o dur.. belki usta da icra ettiği parçayla dinleyici kitlesini o yıllara götürmek istemiş olabilir. bence tamamen kişisel fikrimdir bu rezillikten ziyade kişinin ruh halinin yansımasıdır..
Ikrts arkadaşımıza katılıyorum. Şu an kendsi tyros2'de ne kullanıyorsa aynı ses ve ritmleri kullanıyorum. Benim tadımı kaçıran ise yaylı değil. Bizzat gidip canlı da dinledim. Gitar sesleri alıştığım ümit stiline engel teşkil ediyor. Piyano seslerini hatta yaylının bile önüne geçti. Gitar dinlemek istersem onun ayrıca bir tadı var. Ayrıca kendisi bu tür programlarda sürekli olarak dijital piyano kullanıyor ve orijinal tadı almak da çok zor. Ama ses halen aynı berraklıkta devam ve hiç yorulmadan devam. Ama tabii ki müzik göreceli olmasa bu üretim işi ilerlemez.