• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Üstatlar yardım... A300tr ayarları

szdemir_06

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
PA 600 - Bağlama - Ney
Merhaba arkadaşlar...
Hobi amaçlı olarak Yamaha A300 tr aldım. Yeni yeni çözmeye başladım. Sizlerden öğrenmek istediğim şunlar ;

- Reverb, chorus , harmony ve pitcbend ayarlarını hangi değerlerde kullanıyorsunuz ?
Yani en güzel sesi elde etmek için A300tr ayarlarını söyleyebilirmisiniz ?
Şimdiden teşekkürler...

Cevap: Üstatlar yardım... A300tr ayarları

Harmony 24 iyidir hocam :)

Kulağına hangisi daha iyi geliyorsa o ayarlarda kullanman gerekir, pitch bend ayarı standart olması gerkiyor onu hiç kaydırma.

Yani en güzel sesi elde etmek için A300tr ayarlarını söyleyebilirmisiniz Böyle bir ayar yok, sana kalmış, Yeni orgun hayırlı olsun.:)

Teşekkürler arkadaşlar...

valla en iyi ayarlar kendi ayarlarındır ama ben sana yine de benim ayarlarımı söyliyeyim

reverb 78-85 chorus 02
harmony ben tek elektro saz da 05 yani octave efecti veriyorum güzel oluyor

yeni orgun hayirli olsun,gule gule kullan.yanliz aletlerin standart ayarlari yoktur,bunlari sen caldikca veya kulagina hangisi hos geliyorsa,hangi karardan caliyorsan(ornek re uzeri veya fa uzeri gibi)hangi tarzi kullaniyorsan ona gore ayarlayabilirsin,cunku muziklerin tarzlari ve ayarlari farklidir,halk muziginin transpozuyla popun farkli oldugu gibi,bunlari zamanla kendin cozup ayar verebilirsin,tekrar hayirli olsun,kolay gelsin.

İlgilenip cevap yazan dostlara teşekkür ederim...