v2 plus guncelleme ne zaman cıkıcak

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 26
  • Görünümler : 6K
Cevap: v2 plus guncelleme ne zaman cıkıcak

Emrah Kaça
Salim Kara ve Ben,
Yamaha Tyros 4 Projesi için beraber çalışmak üzere Balıkesir'de hem iş hemde tatil yapmaktayız..
Bu yüzden güncelleme gecikecektir..

Arkadaşlar yavaş yavaş tyros a geçme zamanı geldi..:D:D

o ekipde orhanda olmalıydı, sizlerde cok degerlisiniz ama bence orhanda olmalıydı, mıstık ın dediği gibi tyros 4 de bir geçiş yapmak lazım ama nasıl :)

o ekipde orhanda olmalıydı, sizlerde cok degerlisiniz ama bence orhanda olmalıydı, mıstık ın dediği gibi tyros 4 de bir geçiş yapmak lazım ama nasıl :)

Kardeş yolun güzargahı öyle.. a 1000 veya a 300 ile başlıyorsun OR 700 den sağa dönüp az ilerledikten sonra Tyrosa varıyorsun..
Herkese hayırlı yolculuklar..........

batuh ne gibi bir çalışma bu. uzun süredir sahalardan uzaktım. bilgim yok. aydınlatırsan bek sevinecez.

sabırsızlıkla bekliyoruz. inşl cumartesiye yetişirde programdan önce bakabilirim. çok merak ettim valla neler oldugunu sürekli yenilikler geliyor. teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar, aşırı bir hayal veya umut içinde olmayalım..
Aslında söylenecek çok şey var ama ben kısadan geçeyim

Güncelleme aslında paylaşım.. ve bu paylaşımı salim ile ben sizler için yapıyoruz yani bi ücret karşılığında değil.. Paylaşım daha sistemli olması açısından işte bazı kriterler koyduk ve bunlara sürekli uymaya çalıştık amma velakin yaz mevsimi geldi..
Herkes gibi bizde işe gidiyoruz ve bu yüzden bu aylarda vakit daralması yaşıyoruz..

Ben kaç gündür evimi uyumak için kullanıyorum :)
Neyse.. Bu ay ki güncelleme için elimizde bir ritm var, bunuda yarın paylaşıma açarız.. Bundan sonraki aylar için birşey diyemiyorum çünkü herkes ekmeğinde olduğu gibi bizde ekmek peşinde koşuyoruz..Vakit bulup orgun başına oturmak gerçekten zor oluyor

Saygılarımla,
Batuhan

siz anlıyorum abi haklısınız. bizde yeni ritimler gördükçe bekledikçe heyecanlanıyoruz. bu yüzden biraz acele ediyoruz. keşke bu ay ki güncelleme tam yapılsaydı. şimdi güncellemeler bitti mi yada yaz ayında çıkmıycak mı?

Yasinciğim
Haziran güncellemesi geçti Temmuzda da çok birşey değişmez herhalde. Ağustos da zaten Ramazan başlıyor. Ramazan ayı içinde ustadların zamanları olur diye düşünüyorum. Bu zamana kadar bizde elimizdekileri değerlendireceğiz. Sabrın sonu selamettir. eminim ustadlar fazlasıyla telafi edeceklerdir. Bizlerden de biraz anlayış bekliyorlar. Bu kadar yaptıklarına karşılık bunu onlardan esirgeyemeyiz.. Haksızlık olur...
Hadi hayırlısı...