xd9 en iyi ritimler ve sesler kimin...?

dj-ramon

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800 BABA
slm dostlarım xd9 da en iyi ritimler ve sesler kimin yardımcı ola bilirmisiniz bayramın 3 günü programım var bana sağlam 2.4 ler ve 9.8 romanlar 4.4 oryantallar lazım yardımlarınızı bekliyorum çok acil paylaşımlar için şimdiden teşekkürler...:confused:

Cevap: xd9 en iyi ritimler ve sesler kimin...?

ses olarak plus 2 yi tavsiye ederim sitede ses ve setleri mevcut zaten.Ritim olarak ta yıllardır hep aynı ritimler pek çok kez burdanda paylaşılmıştı.farklı bir şey yok.Eski konulara bakarsanız hepsi mevcut

slm dostlarım xd9 da en iyi ritimler ve sesler kimin yardımcı ola bilirmisiniz bayramın 3 günü programım var bana sağlam 2.4 ler ve 9.8 romanlar 4.4 oryantallar lazım yardımlarınızı bekliyorum çok acil paylaşımlar için şimdiden teşekkürler...:confused:

Ketronun soundu çok güzel fakat maalesef ritim için bunu söyleyemem. Güncel ritimler yazılmadı. Eski ritimler var. Sırf ritim yüzünden ketronu satıp korg almak zorunda kaldım.

saolun dostlar aslında yılmaz üstadım geçen hafta 10 dk gibi kısa zamanda taylan ritimi yazdı orga zamanı olmadığı için şimdilik bişi yapamıyoz en kısa zamanda bomba set yapıp paylaşacaz ritimi buraya dinletmek istiyom akumpanyaları hazır değil yalnız ham halde deneme amaçlı yaptık üstüne abe kaynanayı da çalıp bırakacam gamzeli yarimide kısadan geçecem önce ham halde dinleyin...arkadaşlar rar olarak atabildim kusura bakmayın müzik olarak kabul etmedi bi problem var neyse açın bakın bakalım yorumlar lütfen...

Ekli dosyalar

• ketron xd9 roman.rar
    1.1 MB · Görünümler: 190
Moderatör tarafında düzenlendi:

plus 3 kullanıyorum bende ritimlerin altyapılarınıyla oynayınca ritimler güzelleşi,yor ama bu seferde hafızaya fazla geldiğinden bazı ritimleri ve efekleri kayboluyor bende daha yeniyim ama oynuyorum sürekli mesela bazı ritimleri mat geliyor ordan burdan topladığım ritimlerle yaptım bir mavi mavi ritimi var canlı saundları güzel ritimler şıkır şıkır ama bazı ritimleri mat veriyor bu mavi mavi ritimini nerden indiridim bilmiyorum hepsi aynı renk ve kalitede olsa canavar gibi olur ama uğraşcam biraz daha ...çoğu ritimde alt yapı yok yani bateriler tomtomlar yok ekliyorum bu seferde dediğim gibi ritimleri ve efekleri etkiliyor bilmiyorum nasıl düzeltirim bakacam inşallah güzel bir set yapabilirim orgu yemeden inşallah göçmez uğraşa uğraşa

hiç bozulmasından endişe etmeyin ketronun içindeki her bir eleman tank gibidir ::)))

Bende de vardı ketron kafayı yedittirdi sattim. Ritm yazmayı bilseydim güzel aletti.
Bu arada yazdığınız ritmde davul duyamadım.

davul koymadık ama üstüne olur daha dediğim gibi ham acıkta oynıcaz tam olacak...yorumlar gelsin güzelll....

kitleri kullanırken TR001 filan değilde xd04 yada xd05 leri kullanırsanız daha güzel ton elde edersiniz. ( bence ) elinize sağlık yinede. alkışı 4 mezurun sadece başında verirseniz, kendisini özletir daha farklı bi duygu katar.

kolay gelsin

eyvalla üstad sizinde ketron için verdiklerniz yabana atılcak cinsinden değil saygılar....