- Enst.
- xd9
S.A Arkadaşlar ben xd9 plus 3 kullanıyorum Şimdi arkadaşlar cihazımda benimde hiç anlaamdığım bi sorun oluştu Arkadaşlar nedense bazı seslerim örneğin kempa klasik gitar gibi seslerim çok normalden yüksek seste çıkmaya başaldı. Biraz uraştım ama pek işe yaramadı sebebinide anlamış deilim. Benimse size asıl sormak isteediğim ben sistemi yeniden yüklesem düzelirmi acaba. Ha bu arada biraz daha açayım sorunun konusunu Şimdi mesela ses bazı yerlerde normalden yüksek seste çıkıyor ritim çalarken ama bazı ritimlerde ataktayken tam tersine basık çıkıyo Tabi bu daha önce olmuyordu. Aslında sistemi yeniden yüklemeyi denicektim ama yada plus 3 dosyalarını yeniden yüklemeyi denicektim ama bayramdan sonra düğünüm var. Ha bide bunla alakalı olarak seslerimi yedekliyorum sonra biraz deiştirip yedeklediğim sesleri yeniden uyguluyorum ama eski haline dönmüyor. Ne dersiniz sistemi yeniden yükleyeyimmi Ya da önerileriniz nelerdir. Olmazsada ben kendimce ufak tefek çözümlerde bulup bi şeklide hallederim Teşekkürler.