Xd9 soru acil

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 4K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
S.A Arkadaşlar ben xd9 plus 3 kullanıyorum Şimdi arkadaşlar cihazımda benimde hiç anlaamdığım bi sorun oluştu Arkadaşlar nedense bazı seslerim örneğin kempa klasik gitar gibi seslerim çok normalden yüksek seste çıkmaya başaldı. Biraz uraştım ama pek işe yaramadı sebebinide anlamış deilim. Benimse size asıl sormak isteediğim ben sistemi yeniden yüklesem düzelirmi acaba. Ha bu arada biraz daha açayım sorunun konusunu Şimdi mesela ses bazı yerlerde normalden yüksek seste çıkıyor ritim çalarken ama bazı ritimlerde ataktayken tam tersine basık çıkıyo Tabi bu daha önce olmuyordu. Aslında sistemi yeniden yüklemeyi denicektim ama yada plus 3 dosyalarını yeniden yüklemeyi denicektim ama bayramdan sonra düğünüm var. Ha bide bunla alakalı olarak seslerimi yedekliyorum sonra biraz deiştirip yedeklediğim sesleri yeniden uyguluyorum ama eski haline dönmüyor. Ne dersiniz sistemi yeniden yükleyeyimmi Ya da önerileriniz nelerdir. Olmazsada ben kendimce ufak tefek çözümlerde bulup bi şeklide hallederim Teşekkürler.

Cevap: Xd9 soru acil

dostum orda iritm ses aranjör bass aranjör kısma düğmeleri var ordan yap :D

abicim saol dediğini anladımda onlar zaten normal ayarında Ayrıca ben xd9 u yeni örenmiş sayılmam 2 yıldır kullanıyorum ilk defa oldu Sorun tam olarak şöyle Bazı sesler örnein kempa mesela diyelimki ritim çalarken normalden baslı çıkıyo ses yüksek geliyo eskiden böyle bi sorun yoktu ama aynı ritimde o yüksek olan ses atak yaptığımda tam tersine baskın yani düşük tonda çıkıyo hatta nerdeyse fazla belli olmuyo Bende şunu soruyorum ben sistemi yeniden yüklesem düzelirmi acaba Ama şuda var dediğim gibi seslerimi önce yedekledim sonra üzerlerinde biraz deişiklik yaptım ve yedeklediğim sesleri yeniden kayıt ettim ama deiştirdiğim yerler eski haline dönmesi gerekirken aynı şekilde kaldı Sistemi geri yükleyincede yine böyle olurda seslerimi yükleyemem diye korkuyorum çünkü 10 gün sonra düğünüm var. Anlatmak istediğim buydu.

ilk iş sistem yükle sonra snd pcm yükle tekrar başka set yükle settede sorun olabilir bende lesli bağlamada yapıyordu bu sorunu o sesi ne kadar silsemde örnek keman sesi koyuyorum fakat japoncaya benzer yazılar çıkıyordu sistem herşeye çözüm saygılar

bence elden çıkart bu şekilde 1000tl ye alabilirim

Abilerim teşekkür ederim önerileriniz için ama işte dediğim gibi düğünüm varya o bakımdan şimdi korkuyorum biraz. Peki sadece sistemi yüklesem program ve user voıce deki seslerim bozulurmu. Sesleri yeniden düzenlemem gerekirmi. Risk almayıda fazla istemiyorum ama neyse. Bu aradada orgu satmak gibi bi düşüncem yok zaten satsamda 1000 tl ye satmam. Neyse kendimde birkaç çözüm bulup halledeyim düğünden sonra sistemi geri yükleyebilirim.

slm kardeşim baskın çıkan sesleri user editle ayarla kendince bu normal dediğin seviyeye çek sonra savele power on setup yap düzelir sanıyorum birde akumpanyalardan kaynaklanan bir sebep olabilirki bunları kilitle sesler . okumpanya ve ritmler hepsi aynı seviyede çıksın

teşekkürler ketron 55 abicim. Yalnız benim anlamadığım eskiden böyle bişey yoktu şimdi neden oldu. Eskiden de yarlarım aynen bu şekildeydi. Neyse yinede bi bakayım. Ama tabi düğüne kadar snd dosyaları yükleyip risk almak istemiyorum Düğünü hele yapalımda sonra bakarız. Herkeze yeniden saygılar.

tellisaz abicm. Yanlış yerdesin.Bu tür seviyesiz muhabbetler yapabileceğin siteler mutlaka vardır,oralara takıl Bu cümleyi banamı kullandın. Birincisi bu cümleyi neden kullandığını anlamadım ikincisi ne demek istediğini anlamadım. Ben burda kimseyle dalga geçmiyorum. Bu siteyede uzun yıllardır takılan biriyim rahatsız ettiysem özür dilerim Bu sitelerde çok paylaşımlarımda oldu sadece insan gibi soru sorduk cvp vermek istemiyen zaten vermez. Kimseye cvp versin diye alnına silahda dayamıyoruz. Kimin seviyesiz sohbetler ettiği daha belli olyo.