Xd9 soru acil

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 14
  • Görünümler : 4K
Cevap: Xd9 soru acil

tellisaz abicm. Yanlış yerdesin.Bu tür seviyesiz muhabbetler yapabileceğin siteler mutlaka vardır,oralara takıl Bu cümleyi banamı kullandın. Birincisi bu cümleyi neden kullandığını anlamadım ikincisi ne demek istediğini anlamadım. Ben burda kimseyle dalga geçmiyorum. Bu siteyede uzun yıllardır takılan biriyim rahatsız ettiysem özür dilerim Bu sitelerde çok paylaşımlarımda oldu sadece insan gibi soru sorduk cvp vermek istemiyen zaten vermez. Kimseye cvp versin diye alnına silahda dayamıyoruz. Kimin seviyesiz sohbetler ettiği daha belli olyo

Tellisazz abicim bu arada bu yazım için özür dilerim sen yukarıdaki yazında bi abinin yazısını alıntı yaparak söylemişsin Ben onu görmemiştim o sözü bana dediğini sanmıştım. Özür dilerim Alınmamışsındır inşallah. Neyse arada olur böyle şeyler. Yeniden saygılar.

Bu forumlarda sevgi ve saygıyı,bilgiyi paylaşmak üzerine kurulu bir düzen var.Ve asla haksız yere birini,bir markayı karalamak,bu rekabet ortamında bir markanın değerini düşürücü cümleler sarfetmek doğru olmaz.o sözünü ettiğiniz arkadaşa o şekilde yazmamın sebebi bende bir xd9 sahibiyim ve bu cihaz bana 1100 euroya mal oldu.Değerini de kuruşuna kadar hak eden bir cihaz olduğunu ferkes biliyor ancak söz konusu diyalogda arkadaşımız xd9 a 1000 lira veririm dediğinde bu gayrı ciddi teklife bir an tepki koyasım geldi aslında kimseyi hedef alma kırma gibi bir niyetim asla olamaz.Bizim işimiz şu üç günlük dünyada insanlara sevgiyi saygıyı hoşgörüyü öğretmek,örnek olmak ..selamlar

arkadas aletı ıncele suan buradan yonlendırmek mumkun deıl set ıcerısene gır ve ve oradan o sesın ayarını ıstedıgın ayaraya getır buradan bu satte bu kadar olur hıc olmadı bıze ulaş hayırlı aksmlar

ben yeni okudum yazını benimde başıma geldi power save, stile save, ve ordaki diğer ayarları save yap, tabi ayarını yaptıktan sonra save edersen düzelebilir... ben öle düzelttim...

Tellisaz abicim anladım seni. Ben zaten senin bi önceki yazında alıntı yapmış olduğun yazıyı farketmemişim ve yazıyı üzerime alındım. Tabiki eleştirmek herkezin hakkıdır. Herkez fikirlerini ve görüşlerini nacizaen şekilde açıklayabilir. Bu hatamdan dolayı ayrıca yeniden özür dilerim

ben yeni okudum yazını benimde başıma geldi power save, stile save, ve ordaki diğer ayarları save yap, tabi ayarını yaptıktan sonra save edersen düzelebilir... ben öle düzelttim...

Arkadaşım bu arada senin bilgilendirmen için sana teşekkür ederim. Ama bahsettiğin olayın nasıl yapıldığını tam olarak anlayamadım. Biraz açarsan çok memnun olurum. Teşekkürler.