• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Yamaha A300 yeni sesler devamı

Cevap: Yamaha A300 yeni sesler devamı

yamahanın en güzel seslerine sahip alet bana göre :)

slm videolar neden kaldırıldı youtube de falan da yok yamahanın telif hakkından falan mı yoksa

yamaha s650 yi gariban bırakan zihniyet nedir çözemedim yazık vala şu a300 e yapılanlara bak inanılır gibi deil çok yazık çok

Demoları ben kaldırdım çünkü 2 gün içinde asıl tanıtım Demosu geliyor.Telif ile alakalı bir şey olamaz çünkü sadece 2. el A300 modelleri için geçerli bir Modifikasyon.Yani,
Cihaz sahibi ve benim aramdaki bir mesele.
Yamaha bu modifikasyonları artık bana yaptıramaz. O devir kapandı.

Ayrıca,
S650 desteklediğim bir Model değil.Isterdim ama Yamaha istemiyor.Üzgünüm.

Demoları ben kaldırdım çünkü 2 gün içinde asıl tanıtım Demosu geliyor.Telif ile alakalı bir şey olamaz çünkü sadece 2. el A300 modelleri için geçerli bir Modifikasyon.Yani,
Yamaha bu modifikasyonları artık bana yaptıramaz. O devir kapandı.

Ayrıca,

Şahsi projeleriniz var mıdır bundan başka?

Şahsi projeleriniz var mıdır bundan başka?

Modifikasyon işi bitti.Ihtiyaç duyulmaz bundan sonra ama ciddi Projelerim var ve ekip çalışması sonucu ortaya çıkacak projelerimiz de var ama doğru zaman geldiğinde açıklanır.

Telif ile alakalı bir şey olamaz çünkü sadece 2. el A300 modelleri için geçerli bir Modifikasyon.Yani,

Ayrıca,

Hocam madem cihaz sahibi ile aranızda, bizdeki s650 ler de zaten 2.el :)
Tamam sıfır cihazları desteklemeyin, ama elimizdekiler için bişeyler yapılaydı iyiydi.

hocam demolar bile çok güzeldi özellikle klarnet tanıtım demosunu sabırsızlıkla bekliyorum... birde bunun maliyeti ne olacak bilgi verirmisiniz?

merhaba can bey s650 ile ilgili bir kac konuda yardımınıza ihtiyacim var.. s650 normal audio cikiş yok sadece kulaklik var bu durum cok kotu mixere bağladiğimda cihazın hoparlorleri iptal oluyo bu durumu nasil engellerim kulaklığa gelen ses sinyallerini bir kabloyla R+L olarak iki adet dişi jak takarak ve burdan kullanarak sorunum hallolurmu yada diğer bir yonten direk hoparlore gelen kaplodan paralel alamak bu durumda ses yuksek olacağı icin mixerde aşiri ust limit yüzünden seste bozulma olurmu cevaplarsanız cok memnun olurum.....