• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha emx-5016/dynacord pm1000

Dynacord...Şaşma üstadım ama diğer cihazda güzel...Saygılarımla

teşekkürler ali bey dynacordpm1000 i dinledim 700*2=1400 watt ve sonuçta dynacord.diğeri ise yamahanın en süper ve pahalı powermikseri tonları ve efectleri çok güzel diye biliyorum ama 500*2=1000 watt.aralarında 400 watt var ve yamaha emx-5016 yı ise power ile kullanmak şart yoksa verim vermez diye biliyorum.üstelik ikisinin de piyasa satış değerleri hemen hemen aynı.buradan yola çıkarsak dynacord pm1000 daha mantıklı gözüküyor.sonuçta ismi var dynacord:)

teşekkürler ali bey dynacordpm1000 i dinledim 700*2=1400 watt ve sonuçta dynacord.diğeri ise yamahanın en süper ve pahalı powermikseri tonları ve efectleri çok güzel diye biliyorum ama 500*2=1000 watt.aralarında 400 watt var ve yamaha emx-5016 yı ise power ile kullanmak şart yoksa verim vermez diye biliyorum.üstelik ikisinin de piyasa satış değerleri hemen hemen aynı.buradan yola çıkarsak dynacord pm1000 daha mantıklı gözüküyor.sonuçta ismi var dynacord:)

Rica ederim üstadım...Akla ve mantığa en uygun cihaz şuan için Dynacord...Efektler ve tonlamaları dinleyince bana hak vereceksiniz...Saygılarımla

bende ikisini dinledim power olmadan 5016 biraz verimsiz olur bence ama ikisinden biri alınacaksa dynacord en uygunu olur 2*700 olan ...

mehmetim abim elindeki alet or700 v2 bende aynısını kullanıyom ben abfi olarak yamaha ex 68 kullanıyom sen yinede yamahada tercihi kullan evet daynocrd güzel alet ama pahalı yinede herşey gönlünce olsun

teşekkürler recep abi