Yamaha Mı? KORG mu? org alıcamda tavsiye

xcinox96

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Piranha Acoustica S Type
merhaba kardeşlerim..

yeni bir org alıcam allah izin verirse ama kararsızım..sizlerin düşüncelerinizi alayim dedim..sizde yamaha mı korg mu almalıyım..hangisi daha iyi habire sorun çıkarmasın..

korg pa800 yamaha or700 v2 plus
beğeniyorum bu ikisini birde temiz bulabilirsem korg pa80 oda zor :D
sizce hangisi 2.500 tl bütçem var..

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ALDIĞIM ORG YAMAHA OR700 V2 PLUS

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yamaha Mı? KORG mu? org alıcamda tavsiye

2500 tl bütçe ile pa800 almak mümkün değil geriye pa 80 ve or700v2 plus kalıyo, habire sorun çıkarmasın diyosanda 8-10 yıllık pa 80 yerine or700v2 plus alman en mantıklısı

2500 tl ye korg pa800 bulamazsın imkansız. korg pa80 de eski bir alet al bitane yamaha or700 plus keyfine bak güncelde bir alet sıkıntı çekmezsşn hiç bi konuda.

Pa800 bulamazsın o fiyata pa80 alma sağlami çok piyasada bence pa500tr yada or700 v2 al imkanın varsa her ikisinide dinle dene ben pa80 alcaktm vazgeçtim pa500tr tavsiye ediyorum

yamaha or 700 v2 yada pa500 Türkiye derim ama pa500 Türkiye daha mantıklı nevale bol sayılır yani bi de korg sonuçta...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..şuanda yamaha or700 v2 plus araştırdım çok hoşuma gitti alan arkadaşlarımız çok memnun

hayırlısıyla yamaha or700 tr plus alıcam...önerileriniz için çok teşekkürler..

abicim çok saolasın yamaha or700 v2 plus aldım..senin cihazında iyi miş...tekrar teşekkürler..