yamaha or 700 de bu sesler olsa nasıl olur

EMRE_53

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
YAMAHA A2000 PLUS EMO USB
evet arkadaslar ben3 yıldır or 700 tr kullanıyorum simde v2 var elimde ben sadece su sesler olsa aletımızde cok guzel olur dıye düşünüyorum bır rizeli olarak...siz müzisyen kardeslerişmden yorumlarınızı beklıyorum... bunlar yanı asagıdaki bu mp3 te olan sesler olsa nasıl olur ... yorumlarınızı bekliyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: yamaha or 700 de bu sesler olsa nasıl olur

bu seslerin hepsi var hocam.

kemence elektro kaval.... ne yok?

bu sesler var ama boyle değil elektrolar böylemi salim ustadım tulum öylemi ben okadar uğrastım aynısını yapamadım salım ustad ...

senin burda dinlettiğin de org değil be hocam. Or700 ün içine bi kemençeci bi elektrocu mu koyalım? sen orjinaline yakın çal gerisin sallaa... herşeyi seste aramamak lazım.

salim üstad bende bılıyom org degil ben sunu demek istedim bir çalışma olursa ilerde böyle sesler koyulurmu alete böyle olsa nasıl olur dwedım yanliş anlasıldı galıba kusura bakmayın...

ben de diyorum ki or700 de ve diğer klavyelerde de ayın...

canlı bir enstrumanı sample ederken tek tek ses olarak alınıyor. Bu da entrumanın nüyansını çalana bırakıyor. Klavye üzerinde o enstrumana ait çalma teknikleri geliştirmek gerekiyor. Yoksa en kral sample bile olsa, o enstrumana ait karakterisk tekniği vermedikçe o sesten hiç bişi olmaz.

Abicim ben senden, bu eklediğin demoyu or700de çalıp demo yapmanı rica ediorum. Bir kemençe ya da bi elektroyla çalıp koymanı istiyorum. Eğer enstrumanın tonunda ya da kalitesinde kulağı tırmalayan şeyler varsa onu nasıl düzletmen gerektiğini yazacağım.

hemşerim elindeki orgla çok daha farklı çok daha güzel karadeniz müzikleri yapabilirsin ..seslerin aynısı gibi olmasını neden istiyorsunki??? org un bir esprisi kalmazki o zaman!
elektro bağlamanın kralı v2 de fazlasıyla var benim bildiğim ..hem kemence yerine artık herkes saw sesleri tercih ediyor artık ..v2 de saw sesleri çok çok daha iyi. ama sanırım henüz aleti tam olarak çözemedein sen.

birde o belirttiğin sesler yamaha v2 de olsa heralde o paraya o orga sahip olamazdın

deyerli arkadaş lar inan bir yıldır 0r700v2 kullanıyorum vede herfırsatta diyorum ki mixsin consoleyi iyi karıştırın ve de iyi anlamak lazım diyorum inanın öyle şeyler cıkıyorki bugün cok para veripte eskiden aldığımız org lara inanın beş basacak sesler yAkalaya biliyorsun ama or700 özllikleri ni iyi anlamak lazım mixsin consoleyi iyi karıştırın derim SAYGILAR

senin burda dinlettiğin de org değil be hocam. Or700 ün içine bi kemençeci bi elektrocu mu koyalım? sen orjinaline yakın çal gerisin sallaa... herşeyi seste aramamak lazım.

:D:D:D koy abi orkestrayı aletin içine işin ne.. :D:D:D