• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha or700tr v1 aldım

piyanist477

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa3x
arkadaşlar pa800 kafamda vardı ama maddiyat yüzünden alamadım or700v1 aldım...üzerinde verilen setler bomba ritimler özel yazılmış izmirdeki piyanistlerin yazdığı ritimler.fakat tek problem ses...diğer sesler güzel de bi tek güzel bi elektro bulamadım...ses yapma olayını ses efect verme olayını bilsem kendi bağlamamı kendim yapcam fakat bilmiyorum....elinde güzel bağlaması olan varsa ya da nasıl efect verilir nasıl enstruman birleştirilir bunu bilsem yapcam ve seti sizlerle paylaşacağım.beni bilen bilir paylaşımcı biriyim....yardım eden olursa sevinirim...

Cevap: yamaha or700tr v1 aldım

hayatımda hep korg roland kullandım ilk defa yamaha aldım

hayırlı olsun kardeş bide v 2 yap depme keyfine

hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan en iyisini yaptın bence.birde yamahayı dene farkı anlayacaksın .

çok isabetli bir karar vermişsin hayırlı olsun. bol kazançlar dilerim

hayırlı olsun güle güle kullan üstad.valla pek paylaşım yok yamahada.millette var çok nevale ama paylaşan yok.

çok sağolun arkadaşlar allah herkese boş kazançlar versin.evet v2 taktırmayı düşünüyorum...ben paylaşımcı insanım arkadaşlar i30 varken bende kendi yaptığım özel setimi paylaştım pa80 den i30 a ritim çevirip seti paylaştım...eğer yamahada da kit yazma özelliği varsa pa80-pa800-pa1x ritimlerinin hepsini atabilirim hiç farketmez...aleti biraz öğreneyim zamanla herşey olacak...bundan sonraki çalışmalarım yamaha için...