yamaha org ne almalıyım yardım lütfen

piyanistcengiz

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa800
yamaha serisi org almak istiyorum fiyat önemli değil nevalesi olan bir cihaz alıcam ama hangisini alabilirim kullanan üstadlardan fikir almak istiyorum

Cevap: yamaha org ne almalıyım yardım lütfen

or700 v2 plus daha da iyisi a2000 tabi

Sıfır mı ikinci el mi? Bu önemli...

4000 TL üstü para var ise: TYROS serileri(parana göre 1-2-3 ya da 4)

2800-3500 TL arası paran varsa A2000 (plus takviyesi yapılıyor)

2000-3000 TL arası paran varsa OR 700 V2 Plus ( Nevalesi oldukça fazla- nerede ise yok yok)

1500-2000 TL arası paran var ise OR700 V1

1000-1500 TL arası A1000 TR

Ben de şu an OR700 V2 Plus var. Nevalesi oldukça yeterli (Benim için) Hemen hemen tüm yörelere ait ritim var. Sesler zaten yeterli.
Şu an birikim yapıyorum, ilerde TYROS serisine geçmeyi düşünüyorum...

İsterseniz A2000 in plus takviyesini bir bekleyin. çıkacak ritim ve sesleri inceleyin tatmin olursanız onu alın.

tyros 3 düşünmüştüm ama set sıkıntısı çekeçeğimi düşündündüm onun için fikir almak istemiştim OR700 V2 Plus işimi görecek gibi sanki

düşüncelerinizi bekliyorum teşekkür ederim irfanca hocam

yamaha kullanan arkadaşlar ne düşünüyosunuz ne almalıyım

frden slmlar usdat yamahada set falan sikintisi yok ya sen alcaksan tyros serisini hic bekleme okadar tyros kullanan var hangisi set yuzunden aleti kullanmiyor sen al tyros 2 alirsan bendeki butun setleri verim sana zaten sitelerde set dolu ama bizim millete 10 bin ritim ve ses olsa yetmez caldigimiz aslinda 20 degisik ritim ve ses isde oyuzden alcaksan al set sorunu yok fr den slmlar

çok teşekkür ederim tyros 3 buldum uygun fiyata onu alacaktım tyros 3 set bulabilirmiyim yyoksa 2 alıcam arkadaşar

frden slmlar usdat yamahada set falan sikintisi yok ya sen alcaksan tyros serisini hic bekleme okadar tyros kullanan var hangisi set yuzunden aleti kullanmiyor sen al tyros 2 alirsan bendeki butun setleri verim sana zaten sitelerde set dolu ama bizim millete 10 bin ritim ve ses olsa yetmez caldigimiz aslinda 20 degisik ritim ve ses isde oyuzden alcaksan al set sorunu yok fr den slmlar

teşekkürler hocam çok saol .

benim görüşüm a-2000 veya or700 den yana tyros'ta set sıkıntısı çekersin ayrıca tyros2 hiç tavsiye etmem cihaz 20 dakikada açılıyor abartmıyorum tam 20 dakika camdan atasım geldi 1 hafta afakanlar bastı zor sabrettim orgu açıp kahvaltıya oturuyordum kahvaltım bittikten sonra elimde sigara cay orgun başında açılmasını beklerken bir anda kaptığım gibi gidip orgu aldığım yerde aldım soluğu geri verdim ve halen pişman değilim ohhhh be dedim yani :) benim tavsiyem A2000 olur düz pitchbend var çok büyük artı satarken piyasası olur ayrıca emrah set yapıyor buda önünün açık olacağını gösterir malzeme işçilikte gayet başarılı denedim bizzat şu anda bile gayet başarılı ritmleri var karar senin