- Enst.
- YAMAHA TYROS2xxl
Cevap: yamaha org ne almalıyım yardım lütfen
usdat ne alakasi var 20 dakka sen 1 gb yuklerde 100 mb kullanirsan acar tabi kullanmadiklarimi ben yuklemiyom 4 dakka aciliyor 130 mb tyros 3 4 zaten tyros ve or serilerinin ritimlerini okuyor sagolsun salim convert yapdi set sikintisi olmaz usdat isder t2 t3 t4ne isdersen al ben 4 yilidr t2 kullaniyom daha en ufak set ses sikintisi ariza cihaz 10 saat acik kaliyo ih demedi sen kimseye bakma alcaksan kafani kasima albenim görüşüm a-2000 veya or700 den yana tyros'ta set sıkıntısı çekersin ayrıca tyros2 hiç tavsiye etmem cihaz 20 dakikada açılıyor abartmıyorum tam 20 dakika camdan atasım geldi 1 hafta afakanlar bastı zor sabrettim orgu açıp kahvaltıya oturuyordum kahvaltım bittikten sonra elimde sigara cay orgun başında açılmasını beklerken bir anda kaptığım gibi gidip orgu aldığım yerde aldım soluğu geri verdim ve halen pişman değilim ohhhh be dedim yanibenim tavsiyem A2000 olur düz pitchbend var çok büyük artı satarken piyasası olur ayrıca emrah set yapıyor buda önünün açık olacağını gösterir malzeme işçilikte gayet başarılı denedim bizzat şu anda bile gayet başarılı ritmleri var karar senin