kendim yıllardır technıcs kn serilerine teknik olarak hizmet vermekteyim psr serilerindeki tuşe sorunları hakkındaki yorumları okudukça dayanamadım bir adet 740 satın aldım....bu klavyenin tüm teknik özelliklerine inceledim gerçekten teknolojik olarak cihaz 2000 yılında üretilsede içinde teknik olarak yok yok ve vokal harmoney e kadar özellikleri olan harika bir batı org komada var fakat gel gelelim incelememde tuşelerden sınıfta kaldı gerçekten haklısınız....sebebi tuselerin yapışık kardeş yani bir oktav 3 parça halınde üretimi ve yay sisteminin olmayısı cihaza puan kaybettirmiş....psr 740 a-1000 le gördüğüm kadarıylada aynı tuşeyi ve kasayı kullanıyor...bu konuda sıkıntıyı bir teknik servis elemenı olarak ciddiyetle ele aldım...yapmamız gereken yay sistemini bir oktavda denedim gayet basarılı oldu ...tamamen bitirdiğimde deneme süresni başarıyla tamamlarsa ...a-1000 kullanıcıları için klavyelerinden memnuniyeti olmayanlara yay masrafları artı işçilik karşılığında yardımcı olabilirim...sadece tuse kısmını bana sökerek kargolamanız yeterlidir.....şu anda uygulama yaptığım tuşe komple test aşamasındadır....her hangi bir sıkıntı yaşanmadığı taktirde isteyenlerin klavyelerini...düzelmeye hazırım...