• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha psr s770 ve expansion manager sorunu

• Konbuyu başlatan armoni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görülen : 6K
Cevap: yamaha psr s770 ve expansion manager sorunu

info dosyası ekte.ayrıca ümit ve eaglevision elimdeki pack lerde adamakıllı bir 4 telli elktro ve keman yok.lütfen ppi set olarak paylaşmazsanızda bu 3 ses e ihtiyacım var.
eaglevision bu psrtutoriol diye bir sitede senin set paylaşımını gördüm ondaki drumkitleride okumadı s770

Ekli dosyalar

• PSR-S770_InstrumentInfo.rar
    159 bayt · Görülen: 220

farklı bişi yok bendede piyasada donen sesler tyros setlerini indir prgramda ac ppf olarak sesleri kaydedip oluşturcağın sete ekle bilgisayardada dinleme şansin var ben de tuncay in tyros 3 setini kullanıyorum onda plus kıtleride var ama iyy ama kotu şimdilik bunlarla idare edecez ama 300mgbyt civari bayağı bi elemen gerekecek...

ugraştıkça güzel şeyler çıkıyor ortaya.expansion manager programının çalışma mantığını çözdükten sonra herşey daha kolay oluyor.elinde yeterki ses dosyaların olsun expansion managerde sesleri editleyip efektlendirip aynı pack in içerisine hem ritmleri hemsesler hem pad regist dosyalarınıi dizip direkt klavyeye yükleyebiliyoruz.extradan usb yede atabiliyoruz tabi.ben bu beş gün içerisinde emonun t2 setini oriantel pack i ve tuncay isimli arkadaşın t3 setini birleştirip yanınada birkaç korg kmp si ekleyip güzel bir set yaptım100 civarı or700 ve tyros2 ritmini editleyip pack in içerisine yerleştirdim.
cihaz hakkında söyleyecegim.ses ve efekt üniteleri çok hoşuma gitti.bu sample set işini profesyonelce yapan emo salim vs kişiler bu klavyeler ile çok başarılı set ler yapabilirler

970 grubuna üye olun çok güzel gelişmeler var oradan takip edin...

Gurubun tam ismi nedir

S970 Kullanıcıları grubun ism...