• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha psr s770 ve expansion manager sorunu

• Konbuyu başlatan armoni
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görülen : 6K
Cevap: yamaha psr s770 ve expansion manager sorunu

ilk defa 970 /770 serisini test etme imkani buldum gozlemlerimi anlatayim .

ilk olarak goze carpan oyuncak gibi bir keyboard pilastik elinde kalacak sanirsin zaten suanda alanlarin cogu klavyeyi avrupada satisa cikardi .

2 ci dez avantaji her turlu usb i expboard olarak kabul etmiyor web sitesinde yazan usb marka ve tipinden almak zorundasin yoksa benim gibi 2 defa dukkana gidip gelirsin :)

3 cu dez avantaji uzerinde editor yok herseyi pc uzerinde edit programiyla yapip ppi formatina cevirmen gerekiyor

guzel yanlari yokmu tabiki var fiyat olarak avrupada cocuk oyun cagi fiyatina ikinci el olarak alabilirsin .

ppi formati ayni mp3 gibi cok fazla yer kaplamiyor 64 mb x 5 = wave gibi dusunebilirsin
aslinda fazlada disardan drum kitede ihtiyac yok gerekli olan butun drum kitleri adamlar laikiyle yapmislar
bokslari cok zayif sanki patlayacak gibi cikiyor :)
evde kullanmak icin ikinci klavye olarak tavsiye ederim ama sizin yarinizde olsam psr a3000 alirdim yinede

Moderatör tarafında düzenlendi:

emo set alin diyenlere su yorumu yazim Emo sanki psr a 3000 yada psr 770 /970 icin ozel setmi yapiyor elindeki drumkileri converteren yapip degisik klavyelere uyarliyor yani okadar ozelligi yok emo cogu piyasada bulabilecegin sesler sampler yani acikca sirf para kazanmak icin yapilmis bir set

ilk defa 970 /770 serisini test etme imkani buldum gozlemlerimi anlatayim .

ilk olarak goze carpan oyuncak gibi bir keyboard pilastik elinde kalacak sanirsin zaten suanda alanlarin cogu klavyeyi avrupada satisa cikardi .

2 ci dez avantaji her turlu usb i expboard olarak kabul etmiyor web sitesinde yazan usb marka ve tipinden almak zorundasin yoksa benim gibi 2 defa dukkana gidip gelirsin :)

3 cu dez avantaji uzerinde editor yok herseyi pc uzerinde edit programiyla yapip ppi formatina cevirmen gerekiyor

guzel yanlari yokmu tabiki var fiyat olarak avrupada cocuk oyun cagi fiyatina ikinci el olarak alabilirsin .

ppi formati ayni mp3 gibi cok fazla yer kaplamiyor 64 mb x 5 = wave gibi dusunebilirsin
aslinda fazlada disardan drum kitede ihtiyac yok gerekli olan butun drum kitleri adamlar laikiyle yapmislar
bokslari cok zayif sanki patlayacak gibi cikiyor :)
evde kullanmak icin ikinci klavye olarak tavsiye ederim ama sizin yarinizde olsam psr a3000 alirdim yinede
çok sert bir eleştiri olmuş.1 yorumunuz hariç diğerlerine katılmıyorum.evde yıllardır pc de kullandıgım en ucuz usb yi formatlayıp kullandım ve kendim e set yapmakla meşgulüm 1 haftadır belki 50 defa set yüklemesi yasptım hiçbir problemle karşılaşmadım.üzerindeki hoperlorden çıkan sound sizin aksinize bana çok hoş geldi.3 . konu ise editör programının pc uyumlu olması bana göre daha iyi pc de ses editlemek ses yapmak bana daha kolay geliyor.herkesin fikrine saygım var kim hangi klavyeyi begenerek kullanıyorsa onu almalı.sizin dediğiniz gibi keşke klavyesi daha kaliteli olsaydı

S970'i bu kadar eleştirmişsiniz..Yerinizde olsam A3000 alırım demişsiniz..A3000'i inceleme şansınız mı oldu da tavsiye ettiniz..Aynı plastik, aynı hoparlör onda da olacak..Sesin neyini beğenmediniz çok merak ettim...Ne kadar inceleyebildiniz bilmiyorum ama cihazdan master compressor bölümünden ses ayarı kişisel zevkinize göre ayarlanabilir...Alanların çoğu klavyeyi satışa mı çıkarmış?? Benim diğer ülkelerden bir sürü arkadaşım da var S970 kullanan hiçbiri satmayı düşünmüyor..Ayrıca cihaz benim 2 sene önce 9 tl'ye aldığım 8GB USB belleği gayet de okuyor.. Siz nasıl bir USB kullandınız da okumadı bilemem..

Emo set konusunda da sizinle aynı fikirdeyim..Setlere para veren arkadaşlar bu işi hobi olarak değil meslek olarak yapan kişiler ama dinleyicilerinin ne kadarı umursuyorlar acaba klavyeden çıkan sesi?? Cihazın onboard veya piyasada ücretsiz bulabileceğinz sesler de gayet yeterli bence..