• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

yamaha s650 hakkındaki

Cevap: yamaha s650 hakkındaki

herkese merhaba ben amatör bir kullanıcıyım bir amatör olmama rahmen herşeyin iyisi olsun dedim bu işin merkezi olan tünele gittim 8 ay önce korg pa 500tr yi bir geçirdiler.6 ay kendime gelemedim sonra sattım tabiki aradan zman geçti ve içimdeki hevesle dedim bütçeme uygun bir şey alayım parama uygun s 650 yi tavsiye ettiler yav arkadaşım ne kadar şansızım sanki yine geçirmişler gibi geldi ama araştırmadayım yani daha çok ritim sıkıntısı var gibi seslere gelince bana bile bir amötör olarak idare edicez demek geliyor

korg sakın almayın sesler teneke gibi , anca düğün salonlarında gider

alet rezil derken bahsettiğimde expansion pack ti zaten sanırım yanlış anlaşıldı özürdilerim set çok kötü olduğu zaman aleti heryönüyle etkiliyor arkadaşlar yani kurunun yanında yaşta yanıyor bunu hepimiz biliyoruz.set çıkana kadar bekleyeceğiz bakalım inşallah yazdıklarım için utanırım

Arkadaşlar merhaba...
Aşağı yukarı 1200 TL verip aldığımız bir cihazdan bahsediyoruz. Bu cihazdan profesyonel performans beklemek bence haksızlık. Ev kullanıcısı amatörler için (benim gibi) fiyatına göre çok iyi. Bazı ens. sesleri zayıf , ancak içerisindeki onlarca ses ve dışarıdan okutabildiğimiz ritimler gayet iyi....

Türk sesleri kötü hepimizi hemfikiriz, rica ettik, işi bilenler kırmadı bizi, kolları sıvadı set hazırlıyorlar, gerisi için konuşalım, sweet flute, slide gutar, cool organ, live string, live sax, dance ritmleri , balladlar, usb den ritm okutma, tuşenin kalitesi, butonlar, cihazın üzeirndeki mönitör hoparlörler, nesi rezil açman gerekir, rezil alet görmek istiyorsan, medeli, casio hatta jwin var ??? Objektif olalım, bu cihazın eksiği üzerine yapılan kötünün kötüsü expansion packtir.
Saygılar

He birde Piranha var

arkadaşlar aletin kampanya ile birlikte şuan fiyatı 1200 tl ve zaten a300 tr v2 1000 tl gibi bir fiyatı var bu alet zaten alırken kazandırıyor a300 tr nerde s650 nerde arada dağlar kadar fark var ...

şubat sonu geldi ne zaman çıkacağıyla ilgili bi açıklama veya belli bi tarih var mı

Abi bence büyük bi ihtimalle açılacak olan siteye göre çıkaracaklar büyük bi ihtimal onunda 31 gün kaldı yazıyo sitede beyler

Daha önce bir yıl kadar a 300 tr kullandım. Şimdi S 650 var. Aradaki fiyat farkı zaten çok az, s 650 de a 300 tr yi 10'a katlar. Ritm sıkıntısı yok. Sesler tartışılır, e zaten setde yolda. Eğer set çıkar ise bu aletin BK 5 OR' den farkı kalır mı. ?
Saygılar...

Farkı kalır , Sweet ve Cool sesler :)